Wiedzę, że krokusiki w Chochołowskiej trzymają formę. Będę przejeżdżał przez Kraków we wtorek lub środę to może trochę zboczę z trasy i wpadnę jeszcze raz na nie spojrzeć. Śniegu w górach chyba przybyło a chętnie bym się gdzieś wdrapał,sprzęt już do bagażnika na wszelki wypadek już wrzuciłem![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Narobiliście mi smaka na Chochołowską.... może w przyszłym roku się wybiorę aby osobiście ponapawać się widokiem krokusowych dywanów![]()
Ale dzikie tłumy tam dzisiaj były... śnieg jest pow. górnej granicy lasu.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Dlatego najlepiej wyruszyć o świecie w powszedni dzień tygodnia. 2 tygodnie temu w piątek na Chochołowskiej spotkałem 1 osobę i kilka po drodze. Po południu już się trochę nazbierało, szczególnie dużo w schronisku. Jak będzie fajna pogoda, a wygląda na to, że będzie to chyba się skuszę, szczególnie że zagrożenie lawinowe obniżyli dzisiaj do jedynki, z tendencja malejącą.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Te krokusy bardzo ładne. Ładniutkie są. Widoki również![]()