cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Podoba się ostatnie.
Ha ha , ale śmieszne.... To nie Ona wymyśliła Brutusie.
A ryb ...? było trochę, a najwięcej (12kg) kupionych w hodowli PZW (rewelacja smakowa) i uwędzonych .
Wędzenie odbywało się nad Dunajcem wraz z Gospodarzem (też Krzysiek - pozdrawiam) Ryby się uwędziły super a i my też...Żądam powtórki (czy takie "Ó"?)
---------- Post dodany o 22:21 ---------- Poprzedni post był o 22:19 ----------
I żeby nie było: Ładne kwiatki....
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Marlenkę po popsuciu wrzuciłem do galerii - można sobie postrzelać do twórcy, czyli futrzaka, czyli kota![]()
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
Biedna Marlenka....
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Tropic... nie szalej.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA