cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
hmm, Twoja wersja zrobiła się cokolwiek plastikowa i chyba mi się nie podoba ale dzięki za zwrócenie uwagi. Poprzednie zdjęcie było "robione" z jpg'a (dokadrowanie i wyostrzanie) spróbuję z RAWa pociągnąć coś w Twoim kierunku.
Na marginesie, zastanawiam się czy mam dobrze ustawiony monitor - już kolejna osoba zwraca mi uwagę że moje zdjęcia są za ciemne. Owszem, w wielu przypadkach zamierzeniem było były utrzymane w ciemnej tonacji ale może gdzieś jest już czegoś za dużo.
Mam to samo. Twoje zdjęcie przerabiałem w robocie, a teraz w domu widzę, że bubu straszne. Inna sprawa, że szum dalej jest.
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Kotu dajemu chwilowo spokój. Próbowałem w RAWie coś uzyskać ale albo szum albo plastik. Wersja B&W niewiele pomaga. Dla mnie nauczka - trzeba było ekspozycję o 1eV podnieść czyli mniej więcej tyle ile Bodzip oryginalną fotkę skorygował i byłoby to co chciałem osiągnąć - biały kot w ciemnej, nieco tajemniczej scenerii..
---
teraz coś innego - fotka przygotowana na potrzeby wątku "czego słuchasz"
Ciąg dalszy "zalanego campingu"
1
2
3
4
5
6
Nastąpiła zmiana tytuły na prośbę autora:
"Zabawa z m4/3 (zdjęcia) - poczekalnia Jan_S'a" -> "Poczekalnia Jan_S'a"
Koniki fajne, zwłaszcza ostatnie![]()