23 jest zwięzłe i ujmujące. Super.
23 jest zwięzłe i ujmujące. Super.
"Trzeba się uczyć grać nie od tych co robią instrumenty, ale od tych co umieją grać" - Galileusz
popatrzna.blogspot.com
fajne zdjęcia tu zastałem23 przepiękny kadr. będę zagladał
pozdr
być może masz rację, odblask księżyca na wodzie powinien być bardziej intensywny.
dziekuję za miłe słowa, niestety, nie mogę obiecać kadrów na miarę tego nr 23. Ot, trafił się on jak ślepej kurze ziarno. Udało się po prostu kadr ładny wypatrzeć i jest mi miło że tak dobrze to zdjęcie zostało przyjęte. Niestety, pozostałe zdjęcia raczej nie wykraczają poza przeciętność. A i czasu trochę brakuje by kolejne robić i wstawiać.
pozdrowionka![]()
Mbsz- 23 i 25 są świetne.
Pozdrawiam.
Powiem Ci, że ślimacznie miodzaste to 23 a![]()
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
23 a) świetne zdjęcie, jak dla mnie. Z jednej strony piękna kolorystyka i ta poświata księżycowa na wodzie, coś wspaniałego. Z drugiej strony ten ludek w blasku światła, toż to piękny akcent humorystyczny - co on robi? Szuka czegoś bo zgubił, podziwia widoki, wyszedł na fajka, zgubił się, czy spadł z księżyca...
Naprawdę ciekawe zdjęcie.
Acha i co złego to nie ja...
----
moje zdjęcia
Dziękuję za kolejne miłe słowa pod adresem 23 / 23a
diabolique kiedyś zwrócił mi uwagę że strasznie "bezludne" są moje zdjęcia. Stąd decyzja by w wątku pokazać to, na którym uchwyciłem owego jegomościa... mam też takie gdzie go prawie nie widać (rozmył się dosłownie). Wygląda to tak
Miejsca, Przedmioty, Kształty, Kolory...
23 bezludne
realnasty - tę wersję nieco ociepliłem, jest lepiej?
Nie wiem.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=