Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
oj towarzystwo było bardzo wyluzowane... oj bardzo
Przy takiej okazji, to bym raczej nie ukrywał się, tylko fotografował otwarcie. Jeśli tyle osób się przebrało i wyszło na ulicę, to raczej nie zrobili tego, bo nie chcą, żeby ktoś im się przyglądał albo fotografował.
Mogę zrozumieć tych, którzy z puszkami piwka się afiszowali, że nie chcą "pamiątki".
Pozdr
Nie, nie ukrywałem się z tym że robię zdjęcia... ale street (o ile toco powyżej streetem można nazwać) to trudny temat. Trochę się denerwowałem, chciałem szybko... etc. no i sporo zdjęć jest poruszonych, nieostrych. Sądzisz że powinienem pytać bawiących się o zgodę na zrobienie fotki? prosić o pozowanie?
Cóż, trzeba ćwiczyć... samo nie przyjdzie...
Fajne foty ale w tym pierwszym chyba całkiem niepotrzebna ta biała obramówka albo może lepiej jakaś czarna by się nadała![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ta samotna chmurka rewelacyjna![]()
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia
ssonic - dziękuję za dobre słowo
tak będzie lepiej?
21a)
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
dla mnie czarne ramki są takie jakieś ciężkie... wolę białe, choć nie zawsze pasują idealnie