CzaRmaX - ja Ciebie miałem za normalnego erotomana a Ty jakiś takiś ..... No bo żeby to nasze Drogie Forumowiczki podnosiły apel o sesję zdjęciową z nagim mężczyzną na koniu to ja bym to rozumiał... ale że Ty?
CzaRmaX - ja Ciebie miałem za normalnego erotomana a Ty jakiś takiś ..... No bo żeby to nasze Drogie Forumowiczki podnosiły apel o sesję zdjęciową z nagim mężczyzną na koniu to ja bym to rozumiał... ale że Ty?
No w moim wątku jest o cycach to musi być zachowana jakaś równowaga aby kobiety z naszego forum nie czuły się dyskryminowane i też mogły pooglądać konie![]()
. A że u Ciebie najwięcej koni to tak z automatu padło na Twój wątek
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 30.10.13 o 11:55
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
E-5+HLD-4, E-520,ZD 12-60, ZD-14-54, , ZD-35 macro,Sigma 50-500 f/4-6,3 EX DG HSM, FL-35R
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
W sierpniu tego roku odwiedziłem Gruzję. Wycieczka objazdowa więc okazji do ambitnego fotografowania za wiele nie było a mimo to trochę zdjęć stamtąd przywiozłem...
Gruzja 2013
1 )
2)
3 )
4)
---
W sumie to zastanawiam się nad utworzeniem oddzielnego wątku z relacją z tej wycieczki... coś jak z tą opowieścią o Pradze... Byłby ktoś chętny poczytać?
Ja!!! Dajesz,![]()
I ja także![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja