DITL 03.03.2012
Aby do wiosny
DITL 03.03.2012
Aby do wiosny
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 7.03.12 o 17:39
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To jest bardzo dobry dzień na DITLa, lepszego nie mogłeś trafić![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Nie będzie wiosny. Zima do maja![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ostatnio edytowane przez apz ; 22.02.12 o 16:48
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Na zdjęcia czekamy przez 2 dni po terminie.
Wiem że było kiedyś wałkowane, ale proszę o ustawowe wydłużenie tego terminu.
Przykładowo: wyjazdowy weekend, i mam tylko jeden wieczór na wrzutę. Jak zapomnę to znowu lipa ;-(
Polecam się
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Właśnie!
---------- Post dodany o 12:58 ---------- Poprzedni post był o 12:46 ----------
Nie zamykam po dwu dniach, zawsze dłużej czekam, czasem i do pięciu.
Tyle że DITL to spontan i tak powinno to działać: wstajesz, myjesz ząbki, uszy i szyję, papu i aparat łapu-capu!
Fota i wrzuta. To chwila z życia fotoklikacza a nie Art.
O rannej kupie zapomniałeś. Ja zawsze rano![]()
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'