Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Noo tak! Zostawić was na chwilę samych!Wszytkoście wytrąbili, czy zostało co dla mnie?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 23.02.12 o 12:08
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
No nie wiem co ty miałeś wtedy na monitorze....?taki pewny , że konika to ja nie jestem.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
I wylądowała w galerii i moja wersja.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Aleście się rozartyścili .... !!Cie Florek! 23 prace w popRAWce
Jutro wieczorem zamykam dodawanie i zaczynamy głosowanie, no i ciekaw jestem ... jak
wy dacie sobie radę z głosowaniem ... ja już mam faworyta!![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No to głosujemy!!
Jest Bóg - są promienie, jest zielenina, ale woooody nie ma
Zagłosowane![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ja takoż , zamiast przekłamujących świat kolorków, znalazłem solidne WB. Każdy w tej ilości prac na pewno znajdzie coś dla siebie...
Pozdrawiam AP.
---------- Post dodany o 08:18 ---------- Poprzedni post był o 08:16 ----------
Woda jest - w stanie stałym w sporej ilości, zaś o ekspertyzę w sprawie ognistej Wodza trza poprosić...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro