Zamek Kronborg w remocie a jachcik juz z tych co tylko na zamowienie specjalne, nawet maszt tradycyjny![]()
Zamek Kronborg w remocie a jachcik juz z tych co tylko na zamowienie specjalne, nawet maszt tradycyjny![]()
Ostatnio edytowane przez waruga ; 14.07.12 o 16:11
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Jacht bajera....może sentymentalnie,ale to jest prawdziwy jacht !!![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Fajne te pływadła.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Marina Helsingor.... wejscie/wyjscie
Pokazujecie bardzo ładne obiekty pływające i ich szczegóły. Miło się tutaj zagląda.
Nie mam się czym pochwalić w tym wątku. Znalazłem moje jedno z nielicznych zdjęć o tematyce morskiej.
Podobno największy tego typu jacht, został wybudowany dla Romana Abramowicza. Ma długość 85,95 m, nośność 585 ton, posiada cztery silniki o łącznej mocy 12,616 KM, dodatkowa turbina gazowa zwiększa moc do 30,843 KM. Potrafi osiągnąć prędkość ponad 30 węzłów. W całości zbudowany jest ze stali. Wartość 200 milionów dolarów, ciekawe czy w cenę wliczony jest helikopter?
Dwiescie milionow kwota niewyobrazalna, ale dla takiego miliardera to...Jacht motorowy miodzio z takim wyposazeniem.
Ostatnio edytowane przez waruga ; 14.07.12 o 23:11
kto pozwolił Wam publikować zdjęcia moich kajaków![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Kopenhaga, Alinge porty znane zaglarzom...
Ciekawe spojrzenie na Allinge pokazałeś.
Plyniemy na foczku...
Ostatnio edytowane przez waruga ; 18.07.12 o 22:43