Zaczynamy rejs od wyplyniecia z mariny JK AZS Szczecin, czujemy sie jak szuwarowo-bagienni zeglarzePierwsze przymiarki do focenia (maly i duzy) oraz pierwsze polowy na morzu.... bedzie ryba czy nie
![]()
Zaczynamy rejs od wyplyniecia z mariny JK AZS Szczecin, czujemy sie jak szuwarowo-bagienni zeglarzePierwsze przymiarki do focenia (maly i duzy) oraz pierwsze polowy na morzu.... bedzie ryba czy nie
![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
dobreee, dawaj dalej![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Powrot zaglowcow oraz duzych jachtow ze Szczecina.. "Dni Morza_Sail Szczecin" czerwiec 2012
Serdecznie gratulujęsamozaparcia i tak wspaniałej pasji. Mogę (na razie) tylko pozazdrościć, pływaj, wracaj i tak trzymaj
Adam. Dawaj następne foty bo aż się chce oglądać.
Pozdrowerki![]()
Pierwsze wachty na morzu, pierwszy psiak...Chlopaki dobrze gryzc, bo w druga strone moze zabki powybijac...![]()
Dobre z tymi ząbkami,(ci dwaj na pierwszym nie szczególnie wyglądają - chyba im powybijało) Ładne zdjęcia. Pozdrawiam
Nasz kuk w kambuzie realizowal sie niesamowicie, jego pomysly na posilki to niebo w ustach... Obiady byly zawekowane tylko podgrzac a sniadania i kolacje to poprostu zawrot glowy![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Zachód słońca palce lizac. Ja też bym tak chciał
Pozdrowerki