Philip Plisson
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Pieklo za rufa...
Baksztagowe...
Kocham morze ale jakoś do pływania mnie nigdy nie ciągnęło ale przyznam lubię stateczki, okręty, żaglóweczki, żaglowce i oglądać je na obrazach i zdjęciach więc sobie wpadam tutaj pooglądać te cacuszka![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Z szuflady...
CzaRmaX fajnie, ze zagladasz![]()
Lubię pływające krypy wszelkiej maści to zaglądam a że nie mam czego wstawić to jedynie oglądam![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Zimowe plywanie s/y Polski Hak.
Maly i sredni....maly pomaga przy wejsciu i wyjsciu, czyli dostarcza pilota na poklad.