Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: 750 UZ a 760 UZ

Siła reputacji
    0
    Moja galeria

750 UZ a 760 UZ

Stoję przed zakupem aparatu i nie mogę wybrać między 750 UZ a 760 UZ
    cena praktycznie ta sama. 750 jest dobrze opisana a co do 760 to jest malo informacji. Moze ktoś miał już styczność z obydwoma aparatami i mógłby sie wypowiedziec. THX.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Biłgoraj
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    wez c750, wg mnie to lepszy wybór

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Widziałam 760 jest mniejsza od 750 ale z tego co mi wiadomo 760 nie ma mozliwosci nagrywania filmów no i ma "tylko" 3,2 mln pixeli Więc jesli n ie zależy ci na filmach i na pixelach ...to może i 760 jest dobrym wyborem tym bardziej ze w Polsce jest aparatem tańszym od 750
    Zenit 12XP , Nikon D70 w końcu jest

Mieszka w
    Słupsk
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Ewci@
    Widziałam 760 jest mniejsza od 750 ale z tego co mi wiadomo 760 nie ma mozliwosci nagrywania filmów no i ma "tylko" 3,2 mln pixeli Więc jesli n ie zależy ci na filmach i na pixelach ...to może i 760 jest dobrym wyborem tym bardziej ze w Polsce jest aparatem tańszym od 750
    Co wy ludzie z tymi filmami chcesz kręcić to kup kamerę. To tylko zwykły wodotrysk. Jakośc filmu taka, jak zdjęcia z aparatu w telefonie.
    Pikseli na warunki amatorskie to będzie aż nadto. C 760 posiada zoom 42- 420 i doceni to ten kto fotografije przyrodę. Tańszy i to sporo od 750
    arek

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Arek no chyba każdy może wypowiedzieć tutaj swoja opinię Bo jeśi nie to po co to forum. Ja osobiście nie korzytam z funkcji kamery, bo generalnie nie kręcą mnie filmy tylko fotki a obiektyw hmmmm może i rzecz ważna tylko trzeba zawsze się zastanowić nad tym czy człowiek który zadaje to pytanie chce robić zdjęcia na takim zoomie czy byc może na innych funkcjach aparatu mu zależy, dla ciebie ważny jest zoom a dla innych może coś innego, więc może niech każdy wyrazi swoja opinię aby ułatwić zadajacemu pytanie wybór, być może ta osoba lubi krecić filmy aparatem cyfrowym

Pozdrawiam
    Zenit 12XP , Nikon D70 w końcu jest

Mieszka w
    Słupsk
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Arek no chyba każdy może wypowiedzieć tutaj swoja opinię Bo jeśi nie to po co to forum. Ja osobiście nie korzytam z funkcji kamery, bo generalnie nie kręcą mnie filmy tylko fotki a obiektyw hmmmm może i rzecz ważna tylko trzeba zawsze się zastanowić nad tym czy człowiek który zadaje to pytanie chce robić zdjęcia na takim zoomie czy byc może na innych funkcjach aparatu mu zależy, dla ciebie ważny jest zoom a dla innych może coś innego, więc może niech każdy wyrazi swoja opinię aby ułatwić zadajacemu pytanie wybór, być może ta osoba lubi krecić filmy aparatem cyfrowym

Pozdrawiam
    Zgadzam sie z tobą,że każdy ma prawo się wypowiedzieć i własnie to uczyniłem. "Jeden lubi ogórki,a drugi ogrodnika córki" Wyboru kazdy dokonuje sam. Ja napisałem tylko ,że kręcenie filmów aparatem to jakieś nieporozumienie ale to moje odczucie. Również uważam,że w " poważniejszych" aparatach nie powinno być zbędnych wodotrsków nawet programów tematycznych. Kto nie ma pojęcia to niech kupuje tzw. "małpkę" a nie aparat dla szpanu a i tak jego funkcji nie wykorzystuje a ciszy się takimi głupotami jak możliwość kręcenia filmów.
    arek

Awatar STES
    Mieszka w
    Zabrze
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Oglądałem C-760. Małe toto ale to może i plus .
    Według mnie, sprawia wrażenie źle wykończonego.
    Ale to tylko moje subiektywne wrażenia.
    Nie kupiłbym c-760
    STES
    C-740 i... coraz więcej gadżetów do tej zabawki.

Mieszka w
    Łódź - Widzew
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Widziałam 760 jest mniejsza od 750 ale z tego co mi wiadomo 760 nie ma mozliwosci nagrywania filmów
    hm, facet w sklepie mówił, ze ma Ja tez sie mocno zastanwiam nad kupnem cyfrówki.
    Narazie zdecydowanie nr.1 to C-750, ale myślałem jeszcze nad C-740, HP PhotoSmart 945 i Canon PowerShot S1 IS. Z tym, ze o tym Canonie ludzie mało wiedzą, nie mozna sie za wiele dowiedzieć. System stabilizacji IS mnie tu intryguje. Jesli ktos miał kontakt z tym Canonem to bardzo prosze o info jak ten system się sprawuje.

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    z tego co mi wiadomo 760 nie ma mozliwosci nagrywania filmów
    760 nagrywa filmy z dzwiekiem w rozdzielczosci 160x120, 320x240, 640x480

Siła reputacji
    0
    Moja galeria

c750 kontra c760

C-760 nagrywa filmy z rozdzielczoscia 640x480 i robi to doskonale. Tak samo jak zdjęcia. Kupowanie c750 tylko dla jego 4mp jest bez sensu ponieważ jakość zdjęc jest taka sama jak c760. A trzeba dopłacić przynajmniej 200zł. lepiej za te pieniądze kupic karte lub akumulator. Jesli ktoś jest zainteresowany profesjonalnie zrobionym testem aparatów cyfrowych niech wejdzie sobie na stronę http://topten.chip.pl/topten Moin zdaniem c750 nie jest na tyle lepszym aparatem od c760 aby płacić wiecej 200zł. A najważniejszy i tak zawsze jest efekt końcowy czyli zdjęcie ( to dla tych którzy tak się zachwycają c750 i obnizają jakość c760) Pozdrawiam

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów