Zachwyciliśmy się
Trybem LiveView - musisz zobaczyć, żeby uwierzyć.
A to ten aparat ma inny tryb niż LiveView... ?
Moje G5 już raz zamarzło prawie i nie ma problemu. Należy tylko uważać przy wracania do ciepłego.
A na zdjęciu mają G3 :P
Dokładnie![]()
Zachwyciliśmy się
Trybem LiveView - musisz zobaczyć, żeby uwierzyć.
A to ten aparat ma inny tryb niż LiveView... ?
Moje G5 już raz zamarzło prawie i nie ma problemu. Należy tylko uważać przy wracania do ciepłego.
A na zdjęciu mają G3 :P
Dokładnie![]()
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Nie przejmowalbym sie za bardzo tym. Ze sprzetow, ktore uzywalem, tylko chyba Pentax K5 moze oficjalnie pracowac w ujemnych temperaturach, a jednak nigdy nie bylo problemu. Jakosc obrazu moze byc tez lepszaTylko jak napisal Stroos - bardzo ostroznie przy powrocie do ciepla - szczelne opakowanie zanim sprzet sie zagrzeje jest konieczne.
Pozdrowienia
Sylwek
the convert
Pracowałem kiedyś w pewnym wydawnictwie, wydającym czasopisma branżowe, głównie z zakresu logistyki i transportu. Pewnego razu przeprowadzałem ankietę na temat popularności i awaryjności różnych marek marek wózków widłowych wśród kierowników magazynów dużych punktów logistycznych. Jakież było moje zdziwienie, gdy wyniki mojej pracy trafiły do kosza, a opublikowany "ranking" wieścił zupełnie innego zwycięzcę - tego, który wykupił całoroczną reklamę na pierwszej stronie (taka rozkładana okładka) we wszystkich trzech tytułach z branży wydawanych przez wydawnictwo. Na szczęście niedługo potem mnie wyrzucili![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Widzisz... to jest tak... dostałeś za zadanie przeprowadzić ankietę i na jej podstawie ustalić ranking.
Czy zapytałeś szefa kto ma być na pierwszym miejscu tego rankingu ?
PS.
gdybyś tak postąpił to nie zmarnowałbyś czasu na robienie ankiet, od szefa dostałbyś podwyżkę za kreatywność
żeby było śmieszniej z przetargami jest podobnie, jeżeli ktoś się uprze że przetarg ma wygrać Pan z czerwonym krawatem to tak będzie![]()
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Za 43 RUMORS spadek cen na OM-D E-M5 w Anglii i Francji .