Strona 145 z 475 PierwszyPierwszy ... 4595135143144145146147155195245 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.441 do 1.450 z 4745

Wątek: Olympus OM-D E-M5

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar geo
    Mieszka w
    widzę Morze
    Siła reputacji
    48
    Moja galeria

Odp: Olympus OM-D E-M5

Cytat Zamieszczone przez nyny Zobacz posta
    Dzien dobry...

Nastroisz tez moj aparat zeby taki cudny byl?

pozdro
    odnośnie podniecania się
    http://forum.nikoniarze.pl/showpost....&postcount=677
    A7II słoiki
    jerzykulesza.zenfolio.com

| OlyJedi Awatar sam13
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez nyny Zobacz posta
    Nikon juz dawno ma...
    "JESTEM NIKON, JESTEM NIKON 1"
    I nawet niezgorszy od nowego flagowca olka, malo tego - tez obrzydliwie brzydki i niesamowicie drogi.

pozdro
    Ale ja nigdzie nie napisałem że nie ma takiego sprzętu w nikonie tylko że jeżeli by OMD miał logo nikona to byłyby achy i ochy

| OlyJedi Awatar romek1967
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    158
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez sam13 Zobacz posta
    Ale ja nigdzie nie napisałem że nie ma takiego sprzętu w nikonie tylko że jeżeli by OMD miał logo nikona to byłyby achy i ochy
    Oj tam, pisałeś czy nie, nyny i tak dopilnuje żeby sprawa była jasna, on tak ma i już
    The question is: What is a Mahna Mahna?

| OlyJedi Awatar sam13
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez dzarro Zobacz posta
    A jaki jest sens wątku na temat aparatu X, w którym zamieszczano by wyłącznie zachwyty(ewentualnie wyłącznie narzekania)? Jak każdy aparat OM-D ma wady i zalety.
    Mnie nie chodzi o to aby robić ołtarzyki OMD (czy innej puszce dowolnego producenta) tylko o to aby nie być zaślepionym jedną marką/modelem a niestety czasami tak co niektórzy się zachowują

| OlyJedi Awatar gietrzy
    Mieszka w
    Kielcach
    Siła reputacji
    106
    Moja galeria

Tak, słuchaj mój też to ma.
    Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko
    cały dzień Plejstejszyn.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

Mnie nie chodzi o to aby robić ołtarzyki OMD (czy innej puszce dowolnego producenta) tylko o to aby nie być zaślepionym jedną marką/modelem a niestety czasami tak co niektórzy się zachowują
    Tego nie unikniesz.Zabronisz oltarzyka to ci chodniczek wyciagnie ,rozwinie i czolem gwozdzie w asfalt bedzie wbijac.Jak dywanika zabronisz to Ci zacznie w innym watku pisac ze mu zabrales temat i dostepu miec nie bedzie dopuki dekodera nie kupi.

| OlyJedi Awatar nyny
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    201
    Moja galeria

Ja aktualnie w domu mam 3 rozne systemy (w tym nawet jeden Olka), co nie przeszkadza mi pisac jak cos jest nie tegens
    I potrafie pochwalic jak jest za co...
    Tyle, ze zadnej ideologii nie dorabiam, ani sie zbytnio nie podniecam dopoki sam nie sprawdze

pozdro

---------- Post dodany o 10:29 ---------- Poprzedni post był o 10:25 ----------

Cytat Zamieszczone przez geo Zobacz posta
    To napisze wiecej, do tej 1.8 dokupilem N1.4G AFS...
    Tylko jaki to ma zwiazek z cytowanym przez Ciebie wpisem to niezabardzo wiem, chyba taki ze N1.8G AFS to po prostu zapierdalaka wsrod 50 bez podzialu na systemy...

pozdro

---------- Post dodany o 10:40 ---------- Poprzedni post był o 10:29 ----------

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Chow-chow na wiekszosci zdjec ma ostrosc na nosku (jesli taki byl zamiar, a nie samowolna wola AF to nie ma zastrzezen), i GO taka ze raczej nietrudno aby w cos nie trafic.
    O autach natomiast juz dawno pisalem w kontekscie 3 generacji penow...
    Poczekajmy, az wiecej ludzi powypluwa w siec swoje zdjecia.

pozdro
    Ostatnio edytowane przez nyny ; 24.04.12 o 10:33
    W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
    Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
    Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów

| OlyJedi Awatar Darekw1967
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    54
    Moja galeria

Witam !

Nie zmienisz mentalnosci ludzi.
    Najlepiej uzbroic sie w cierpliwosc i poczekac na pojawienie sie duzej ilosci zdjec a zycie z czasem zweryfikuje mocne i slabe strony
    danej konstrukcji.

Pozdrawiam
    Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez dzarro Zobacz posta
    Dla kogoś kto robi głownie zdjęcia reportażowe czy podróżnicze jest to opcja lepsza niż Nikony i Canony FF, choćby dla tego, że nie musi się bawić w pierwszy(lepszy ale duży) i drugi(słabszy ale mały) korpus albo innego tego rodzaju manewry.
    Znowu nie rozumiem. Kto komu każde "bawić się" w mały słaby korpus? I dlaczego jeden średnio mały i średnio słaby korpus (tudzież średnio duży i średnio dobry, w zależności od punktu widzenia) miałby być lepszym rozwiązaniem, niż dwa różne uzupełniające się korpusy?
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

| OlyJedi Awatar irek50
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria

-------------
    sam13: Ja jestem Olytalibem i mam argumenty za systemem 4/3 i m4/3 . Po prostu na klubie OC omawia się wady i zalety danych modeli, a gloryfikowanie innych systemów wydaje się dziwne tutaj. Mam wiele uwag krytycznych do Olympusa, ale ogólnie system spełnia moje wymagania ... Jak widzimy zdjęcia Kolegów fotografujących inną marką to mamy porównanie i nie jest ono niekorzystne dla Olympusa--pozdrawiam serdecznie

Uprawnienia umieszczania postów