apz, z tym 100-400 chodziło o ISO a nie obiektywy![]()
apz, z tym 100-400 chodziło o ISO a nie obiektywy![]()
E-M5/7-14/12-40/40-150/45/17/7,5samyang
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Ja pierdziut, niektorzy to chyba wstaja po to aby popitolic farmazony aby sie dowartosciowac z rana.
Jeden artysta lepszy od drugiego i dywaguja o tym co komu jest potrzebne i co producenci robia zle...
Panowie to jest watek o OMDe, a nie wolne dyskusje o sensie polityki sprzetowej i tredow w fotografii.
Chcecie sie pouzewnetrzniac i pofilozofowac to zalozcie sobie watek i tam upuszczajcie do woli swoje wyuzdane poglady.
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
To co pitolisz farmazony jak wyżej -dowartościowałeś się już z rana>?< -nie podoba się >nie wchodź i zajmij się czymś pożytecznym że zacytuję wielkiego guru fotografii > "...a tam czekają wartościowi ludzie".
Tu chodzi o przypadki głębokich depresji - nie mogę gwarantować że jestem bezpieczny dla otoczenia i siebie samego więc nie zaogniaj!
milczenie jest złotem
Pierwsze wrażenia (20/1.7 i 12-50), tym razem na
http://www.ferdzdecena.com/2012/03/o...e-philippines/
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
@mynameisnobody ja juz dawno temu przestalem zwracac uwage na producenta moich zabawek i ciesze sie kazda chwila jak dzieciak.
A to ze forum stracilo charakter merytoryczny a stalo sie zabawkowo-gadzetowym... nic na to nie poradzisz.
Wysłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Fotki przy słabym świetle na http://www.dpreview.com/news/2012/03...em5-iso-series
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 9.03.12 o 23:36
No roznica jest. Co prawda przy szybkich ruchach domy dalej sie krzywia ale przy tych mnie drastycznych efektu prawie nie ma, a na E-P3 byl juz widoczny. Poprawa jest. Choc mnie tam rybka - mnie filmy calkowicie nie interesuja :P
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Przy okazji, wczoraj przechodzą Elektoralną wstąpiłem do Sony Center, gdzie objawił się wreszcie w naturze NEX-7. Do tej pory - delikatnie mówiąc - nie należałem do zwolenników tego systemu. Teraz muszę jednak dodać: z wyjątkiem NEX-7 . Wygoda trzymania oraz ergonomia jest naprawdę super. Z kitowym zoomem wyważenie korpusu też jest OK. Olek ma szczęście, że na razie nie za bardzo jest co podpiąć to takiego body. Choć z drugiej strony - ta funkcja wspomagania ostrzenia ręcznego jest bardzo intyuicyjna i chyba nawet fajniejsza niż AF(oczywiście jej nie sprawdzałem ale widziałem fajny filmik). W Sony Center wyceniają go na 5,5 tys. ale w necie chodzi o tysiaka taniej. Wiele wskazuje na to, że jest to bardzo uczciwa cena.
Ostatnio edytowane przez dzarro ; 10.03.12 o 15:46