Strona 72 z 475 PierwszyPierwszy ... 2262707172737482122172 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 711 do 720 z 4745

Wątek: Olympus OM-D E-M5

| OlyJedi Awatar snuffi
    Mieszka w
    Poznan, Poland
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria

Odp: Olympus OM-D E-M5

apz, z tym 100-400 chodziło o ISO a nie obiektywy
    E-M5/7-14/12-40/40-150/45/17/7,5samyang

| OlyJedi Awatar gietrzy
    Mieszka w
    Kielcach
    Siła reputacji
    106
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    JEST TYLKO 100-300 z IS i 75-300. Niestety...
    Ale koledzy chyba o iso prawili, dlaczego niestety? Linki, które wrzucam raczej "reklamują" to szkiełko (Olka).
    Tak, słuchaj mój też to ma.
    Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko
    cały dzień Plejstejszyn.

| OlyJedi Awatar nyny
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    201
    Moja galeria

Ja pierdziut, niektorzy to chyba wstaja po to aby popitolic farmazony aby sie dowartosciowac z rana.
    Jeden artysta lepszy od drugiego i dywaguja o tym co komu jest potrzebne i co producenci robia zle...

Panowie to jest watek o OMDe, a nie wolne dyskusje o sensie polityki sprzetowej i tredow w fotografii.
    Chcecie sie pouzewnetrzniac i pofilozofowac to zalozcie sobie watek i tam upuszczajcie do woli swoje wyuzdane poglady.

pozdro
    W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
    Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
    Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów

| OlyJedi Awatar mynameisnobody
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria

To co pitolisz farmazony jak wyżej -dowartościowałeś się już z rana>?< -nie podoba się >nie wchodź i zajmij się czymś pożytecznym że zacytuję wielkiego guru fotografii > "...a tam czekają wartościowi ludzie".
    Tu chodzi o przypadki głębokich depresji - nie mogę gwarantować że jestem bezpieczny dla otoczenia i siebie samego więc nie zaogniaj!
    milczenie jest złotem

| OlyJedi Awatar gietrzy
    Mieszka w
    Kielcach
    Siła reputacji
    106
    Moja galeria

Pierwsze wrażenia (20/1.7 i 12-50), tym razem na
    http://www.ferdzdecena.com/2012/03/o...e-philippines/
    Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko
    cały dzień Plejstejszyn.

| OlyJedi Awatar Mcarto
    Mieszka w
    Irlandia
    Siła reputacji
    79
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez mynameisnobody Zobacz posta
    To co pitolisz farmazony jak wyżej -dowartościowałeś się już z rana>?< -nie podoba się >nie wchodź i zajmij się czymś pożytecznym że zacytuję wielkiego guru fotografii > "...a tam czekają wartościowi ludzie".
    Tu chodzi o przypadki głębokich depresji - nie mogę gwarantować że jestem bezpieczny dla otoczenia i siebie samego więc nie zaogniaj!
    @mynameisnobody ja juz dawno temu przestalem zwracac uwage na producenta moich zabawek i ciesze sie kazda chwila jak dzieciak.
    A to ze forum stracilo charakter merytoryczny a stalo sie zabawkowo-gadzetowym... nic na to nie poradzisz.

Wysłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk
    Zapraszam do mojego wątku
    P&P - Pentax i Panas (GX7)

| OlyJedi Awatar gietrzy
    Mieszka w
    Kielcach
    Siła reputacji
    106
    Moja galeria

Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 9.03.12 o 23:36
    cały dzień Plejstejszyn.

| OlyJedi Awatar gietrzy
    Mieszka w
    Kielcach
    Siła reputacji
    106
    Moja galeria
    cały dzień Plejstejszyn.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Thomasso
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    91
    Moja galeria

No roznica jest. Co prawda przy szybkich ruchach domy dalej sie krzywia ale przy tych mnie drastycznych efektu prawie nie ma, a na E-P3 byl juz widoczny. Poprawa jest. Choc mnie tam rybka - mnie filmy calkowicie nie interesuja :P

T.
    "Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."

Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.

dzarro
    Gość

Przy okazji, wczoraj przechodzą Elektoralną wstąpiłem do Sony Center, gdzie objawił się wreszcie w naturze NEX-7. Do tej pory - delikatnie mówiąc - nie należałem do zwolenników tego systemu. Teraz muszę jednak dodać: z wyjątkiem NEX-7 . Wygoda trzymania oraz ergonomia jest naprawdę super. Z kitowym zoomem wyważenie korpusu też jest OK. Olek ma szczęście, że na razie nie za bardzo jest co podpiąć to takiego body. Choć z drugiej strony - ta funkcja wspomagania ostrzenia ręcznego jest bardzo intyuicyjna i chyba nawet fajniejsza niż AF(oczywiście jej nie sprawdzałem ale widziałem fajny filmik). W Sony Center wyceniają go na 5,5 tys. ale w necie chodzi o tysiaka taniej. Wiele wskazuje na to, że jest to bardzo uczciwa cena.
    Ostatnio edytowane przez dzarro ; 10.03.12 o 15:46

Uprawnienia umieszczania postów