To ja bym sprzedał EPLA i kupił OMDA, tylko mnie moja kobita zabije
To ja bym sprzedał EPLA i kupił OMDA, tylko mnie moja kobita zabije
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tak, tak - baaardzo śmieszne![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Kup żonie nowe buty/torebkę/pierścionek to jakoś ją udobruchasz![]()
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Strasznie mały jest. Bez gripa to wygodnie będzie raczej tylko z mniejszymi stałkami. Byle ta matryca rzeczywiście była tak dobra, bo z gripem cena wychodzi ok. 6000 zł.
Co ciekawe, opaczni zamieścili jakieś ploty o nowym - chyba topowym - Pasikoniku, który będzie miał matrycę o rozdzielczości15.5 pierdyli i wizjer aspirujący do miana konkurencji dla Soniaczy. Do tego dochodzą magnezy i uszczelki. Z nowym 12-35 jak nic wyjdzie 10 kółek albo więcej. W Polsce będzie pewnie dostępny wyłącznie na pixmanii.
hehehe, jak ceny mikrusów będą tak w górę szybować to trzeba będzie pomyśleć o powrocie do dualizmu - kompakt na codzień i lustrzanka na trudniejsze okazje.
Ale z drugiej strony - jeśli producenci m4/3 nie boją się takich cen wystawiać to znaczy że system się przyjął i jest nań popyt, a to zaś cieszy
System przyjął się tam, a ceny bolą tu![]()