Czytałem o tych muszlach i nie dowierzałem - aż sam zgubiłem...jednak da się zgubić...
Czytałem o tych muszlach i nie dowierzałem - aż sam zgubiłem...jednak da się zgubić...
Przeciez ta oslonka portu akcesoriow nie ma zadnej gumy od wewnatrz co by chronila przed warunkami atmosferycznymi. Troche watpie. Bardziej chodzi mi o to zeby zaopatrzyc sie w to ustrojstwo przed sprzedaza aparatu![]()
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Testowałem 25mm 1:2.8 Pancake z moja E-M5![]()
Ostatnio edytowane przez waruga ; 12.11.14 o 01:44
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Mam pytanie co do small AF. Co zrobić, żeby zmienić wielkość pola AF w E-M5 w wizjerze. Kiedyś to jakoś przypadkiem włączyłem, teraz nie potrafię. Cały czas mam duży zielony kwadrat, a small AF działa tylko w LV.
Polska, cóż, to nie Śląsk, ale też tam ładnie, A. Sapkowski, "Boży wojownicy"
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Jeśli masz ustawienia domyślne, to strzałka w dowolną stronę, żeby zacząć wybieranie punktu AF, później przycisk Info, a następnie strzałka w górę lub w dół, aby zmienić wielkość punktu AF