Przyznam, że próbowałem ostatnio robić zdjęcia na histogram "do prawej" i jakoś z nowymi matrycami efekty niespecjalnie mi się podobają i wróciłem do Highlights&Shadows.
Ma ktoś może jakieś lepsze doświadczenia z histogramem?
A co jest nie tak z tym histogramem?
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
A, że tak zapytam doświadczonych
- jak pojawi się cudne E-M1 w sprzedaży, to myślicie, że nasza (i nie tylko nasza) giełda obrodzi w używki E-M5?
I jakie prognozujecie ceny?
Bo nie wiem, czy warto czekać na używki, czy jednak nie tracić czasu i korzystać z Mocy?
Fiu fiu
Nie liczyłbym na używki E-M5, ponieważ jest to bardzo przyzwoita konstrukcja i, nawet, gadgeciarze nie będą tak szybko zmieniać sprzętu. Mógłbyś skorzystać z Mocy, ale na spokojnie, np. poczekać, co przyniesie listopad - grudzień.
P.S. Jakby ktoś podejrzewał, że posiadam tajemną wiedzę - to od razu dementuję. Powyższe jest wyłącznie moją spekulacją.
Ludzi wiążą jakieś kluzule 2 letnie. Po dwóch latach bujania w obłokach takiego IBISa, takie coś jak dla mnie, w PL, jest warte 2000 max., w dobrym stanie.
Nie odpowiem ci na to pytanie, mam już jasne szkła i 1/8000 by mi dużo pomogła, te jasne szkła to również, jakby z automatu, oznaczają VF-4.
Jedno wiem na pewno: kupując teraz M5 w OJ nie podpisywałbym żadnych dwuletnich kontraktów.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
dzięki za info,
a jak to do tej pory wyglądało z cenami w grudniu?
Bo zwykle "przed Świętami" to elektronika prezentowa jednak idzie w górę ;(
Fiu fiu