Ale ona nie ma złącza, z tego co widzę.
Ale ona nie ma złącza, z tego co widzę.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Wzornictwo genialne, parametry niezłe, cena bardzo realna może kusić.
Jedynie co nie potrafią jeszcze opanować, to migawka : brak 1/8000 i matryca : DR ??? wielka niewiadoma.
W sumie tylko brać, daje nadzieję na bardzo udany krok w rozwoju systemu.
Zobaczymy mam nadzieję pierwsze zdjęcia
/*...................*/
/* ...........................*/
Skoro jest dotykowy ekran to po co przyciski na tylniej ściance? Można było lepiej wyprofilować grip.
Teraz kolejne dwa miesiące oczekiwania na możliwość pomacania nowego sprzętu.
Czekam na zakonny cennik i obniżkę EP-3
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: E-M1 + 12-100/f4 + 8-25/f4+100-400/5.6-6.3+ 12/2 + 45/1.8 . Czasem S 23Ultra
Pytanko. Czy w modelu E-M5 zeszły się drogi 4/3 z m43, tzn. czy obiektywy 4/3 działają sprawniej (AF) niż z PEN'ami?
Tak masz rację - wydaje się ,że nie ma , jak nie popierniczyli styków, powinna zadziałać. to maleństwo ma wtyk, w FL600 jest jak w całym systemie.
---------- Post dodany o 08:48 ---------- Poprzedni post był o 08:46 ----------
Bo są tacy jak ja , którzy to ustrojstwo będą tylko czasem włączać, a poważnie - były doniesienia, że ekran sam uruchamiał aparat i rozładowywał baterię - w torebce.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Cytat ze strony producenta:
"*Jeśli używany jest obiektyw ZUIKO DIGITAL, który nie jest kompatybilny z szybkim AF opartym na detekcji kontrastu, zalecamy, by fotografować w trybie "S-AF+MF", i w razie potrzeby regulować ustawienie ostrości."
Zatem można zapomnieć o szybki AF ze starymi szkłami będą zapewne działały tak jak w E-P3
Ostatnio edytowane przez apz ; 8.02.12 o 09:59
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Witam !
Ogolnie aparat calkiem fajny ale spojrzalem na parametry filmowania full-hd i podaja w specyfikacji cos takiego: 59.94i ?????
W innych trybach HD daja 30kl/s wiec... jestem BARDZO rozczarowany, ze nie ma trybow 25p i 50i !!!
Dlaczego nie mogli zrobic NTSC (30p i 60i) PAL (25p i 50i) ? Rece opadaja !
Pozdrawiam
Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb