Strona 377 z 475 PierwszyPierwszy ... 277327367375376377378379387427 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3.761 do 3.770 z 4745

Wątek: Olympus OM-D E-M5

| OlyJedi Awatar Johny_85
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria

Odp: Olympus OM-D E-M5

No to używaj białego a nie trzcinowego

Moderator - opiekun giełdy Konto PREMIUM | OlyJedi Awatar Iwo
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    50
    Moja galeria

Nie pękajcie z tą ramką, ważne że potrafił się przyznać do niedoróbki, a wy możecie reklamować.
    Cytat Zamieszczone przez anmael Zobacz posta
    No i jest nowy firmware, niestety nie ma focus peaking:
    http://www.olympus.co.jp/en/support/...tware/firm/e1/
    Nie ma także wzmianki o poprawce AF z szkłami 4/3 i bandingu z 20mm 1,7. Szkoda. Ciekawe kiedy w końcu zjedzie z ceną poniżej 3000 PLN
    Kupię 100-400mm lub zamienię za Panasonic 70-300mm

| OlyJedi
    Mieszka w
    Krakow
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Iwo Zobacz posta
    Nie pękajcie z tą ramką, ważne że potrafił się przyznać do niedoróbki, a wy możecie reklamować.

Nie ma także wzmianki o poprawce AF z szkłami 4/3 i bandingu z 20mm 1,7. Szkoda. Ciekawe kiedy w końcu zjedzie z ceną poniżej 3000 PLN
    Z bandingiem trzeba sprawdzic - moze poprawili a nie przyznali sie Co do ceny - nie liczylbym na taki spadek przed premiera nastepcy

| OlyJedi Awatar banc
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    44
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Iwo Zobacz posta

Niech najpierw zjedzie poniżej 4000 PLN. Trzeba pamiętać, że w cenniku swoje miejsce musi znaleźć E-PL5, nowy E-P5 i nowa puszka z serii OM-D.

| OlyJedi Awatar pers
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Siła reputacji
    45
    Moja galeria

Ja ostatnio widziałem OMD z zoomem w przeliczeniu za 3400 zł. Ale to była bezcłówka, co nie zmienia faktu, że czasami kupując taki sprzęt warto się zastanowić czy przy okazji nie zwiedzić jakiegoś ciekawego zakątka swiata. Kilkanaście dni temu pierwszy raz miałem okazję zobaczyć to cudo i nie powiem podoba mi się. Jest znacznie mniejszy od mojego X-E1 i odchylny ekranik to naprawdę fajny bajer a już wyzwalanie migawki dotykając ekraniku - rewelacja.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Krakow
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez pers Zobacz posta
    Ja ostatnio widziałem OMD z zoomem w przeliczeniu za 3400 zł. Ale to była bezcłówka, co nie zmienia faktu, że czasami kupując taki sprzęt warto się zastanowić czy przy okazji nie zwiedzić jakiegoś ciekawego zakątka swiata. Kilkanaście dni temu pierwszy raz miałem okazję zobaczyć to cudo i nie powiem podoba mi się. Jest znacznie mniejszy od mojego X-E1 i odchylny ekranik to naprawdę fajny bajer a już wyzwalanie migawki dotykając ekraniku - rewelacja.
    A to ciekawe - z porownania na camerasize.com wynika cos odwrotnego raczej. Poza szerokoscia OMD jest wyzszy i grubszy

| OlyJedi Awatar strOOs
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    65
    Moja galeria

Więcej numerów seryjnych podlegających serwisowi (tamte były na Japonię):

http://www.43rumors.com/new-e-m5-fir...ally-released/
    Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
    "Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"

| OlyJedi Awatar ayu
    Mieszka w
    Śląsk
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Vindex Zobacz posta
    A to ciekawe - z porownania na camerasize.com wynika cos odwrotnego raczej. Poza szerokoscia OMD jest wyzszy i grubszy
    Porównywałem w realu i Oly sporo mniejszy jak dla mnie ale kominek jest wyższy niż w FUJI(obrys) a ogólnie puszka mniejsza.
    Lubię sobie popstrykać.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

Gdyby nie ten kominek, to puszka byłaby mniejsza.
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

| OlyJedi Awatar pers
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Siła reputacji
    45
    Moja galeria

Uściślę - puszka trzymana w reku przynajmniej dla mnie jest zdecydowanie mniejsza (od X-E1). A za kominek jakoś nie łapie

Uprawnienia umieszczania postów