Strona 368 z 475 PierwszyPierwszy ... 268318358366367368369370378418468 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3.671 do 3.680 z 4745

Wątek: Olympus OM-D E-M5

| OlyJedi Awatar nyny
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    201
    Moja galeria

Odp: Olympus OM-D E-M5

A nie przyszlo Wam do glowy:
    a: bylo zlecenie, potrzebowal konkretnego sprzetu, zarobil, sprzet niepotrzebny, to na handel i odzyskuje kase
    b: kupil z mysla o fantastycznych parametrach (ktore raczej ciezko na samym ciemnokicie potestowac), i sie rozczarowal bo topowe apsc czy ff to jednak nadal inna liga
    c: mial kaprys i siano, kupil, pobawil sie, i goni dalej bo nie chce sie wiecej bawic

Wiec nie rozumiem tych zdziwien.

pozdro
    W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
    Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
    Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów

| OlyJedi
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria

Fotomaniac - ale dlaczego brak słów, ktoś kupił, popróbował, stwierdził że to nie dla niego i postanowił poszukać czegoś innego... Jakby nie spróbował to mógłby tylko gdybać i przypuszczać a tak to ma pewność... OMD jest świetne, ale w wielu obszarach są lepsze rozwiązania.

A wspomniana dynamika obrazka to jest konkretna i mierzalna cecha. Taki D7000/D5100 czy K5 oferują więcej za mniej. A nie każdy potrzebuje gibanego ekraniku czy uszczelnień...

Dziwne jest tylko tyle, że ktoś kto miałby kupować "na próbe" gromadzi taki topowy zestaw...

Zresztą, jeden z lubianych tu Forumowiczów, też sprzedał świeżo zakupione OMD i powrócił do starego D700... i jakoś nie wzbudziło to powszechnej dyskusji...

---------- Post dodany o 16:26 ---------- Poprzedni post był o 16:23 ----------

Cytat Zamieszczone przez nyny Zobacz posta
    ....

c: mial kaprys i siano, kupil, pobawil sie, i goni dalej bo nie chce sie wiecej bawic
    Gdybym miał odpowiednio dużą kasę to robiłby dokładnie tak samo, jak ktoś lubi nowinki techniczne to doceni frajdę jaką daje możliwość "testowania" ciągle nowych zabawek... To drogie hobby ale znam droższe
    Szukam linka do "Autobana"
    ---
    "Do Zobaczenia"

Awatar kwscore
    Mieszka w
    Pl/It
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Vindex Zobacz posta
    Ja mam nadzieje ze to raczej zdarzenie losowe niz zmiana decyzji bo jesli ktos kupuje caly system tylko po to zeby go za 2 tygodnie sprzedac to albo nie ma co robic z pieniedzmi albo jest srednio rozsadny ...
    ot cała mentalność niektórych osób,tak naprawdę interesuje cię czemu sprzedaje ? to zadzwoń lub napisz jaki problem ?.Każdemu kto po 2 tyg rozstaje się że sprzętem napiszesz ,Średnio Rozsądny.Jest masę innych czynników które wpływają na sprzedasz sprzętu.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    62
    Moja galeria

Jej, ktoś kupił i sprzedał, a tu od razu grupowa terapia i analiza psychologiczna

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Janko Muzykant Zobacz posta
    Jej, ktoś kupił i sprzedał, a tu od razu grupowa terapia i analiza psychologiczna
    Też Cię to bawi?
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

| OlyJedi Awatar eFiX
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Fotomaniac Zobacz posta
    Chyba w sierpniu rozmawiałem z gościem, który sprzedawał podobny, miesięczny zestaw na Alledrogo. Przesiadł się z APS-C na m4/3 i .........., nie mógł się przyzwyczaić do małych gabarytów (!), mniejszej dynamiki obrazka.
    Zapytałem i tyle? Tak tyle. Brak słów.
    O ile sie nie mylę, kolega który sprzedaje te szpeje wyżej wraca do D800.
    Dynamika obrazka jest ważna, nie każdy ma ochote iść na kompromisy mając w torbie 15 tyś pln.
    [5Dmk3] ----- [IRC] ------ [Klik!]
    Jestem wredny i się czepiam. Ostrzegam uczciwie.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    149
    Moja galeria

Ja wiem, czemu sprzedaje, zapytałem na priv. Nie wiem co w tym dziwnego? Ktoś ma pieniądze, to może robić z nimi co zechce, jego sprawa. Nie rozumiem po co te dywagacje.
    Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska

| OlyJedi
    Siła reputacji
    62
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez grizz Zobacz posta
    Też Cię to bawi?
    Już nawet nie wiem czy bawią te wszystkie dywagacje DLACZEGO ON TO ZROBIŁ? Czuję się jak przed kioskiem ruchu, gdzie z każdej gazety wielkimi czerwonymi literami stoi ONA TO ZROBIŁA, A MY TO OGLĄDALIŚMY.

| OlyJedi Awatar Fotomaniac
    Mieszka w
    Lublin i Świat
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez eFiX Zobacz posta
    O ile sie nie mylę, kolega który sprzedaje te szpeje wyżej wraca do D800.
    Dynamika obrazka jest ważna, nie każdy ma ochote iść na kompromisy mając w torbie 15 tyś pln.
    Qurde, jak koleś myślał że będzie miał jakość D800, to ma nie po kolei tu i tam
    foto, watches, MB, jazz & more

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

Ale macie problemy...
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

Uprawnienia umieszczania postów