OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Często takie rankingi niepodpisane autorsko (czy inne, nieco obce spójnie do reszty gazetki teksty, nie będące bezpośrednio reklamą) to właśnie nadesłane materiały z tak zwanego pakietu. Dawniej dosyłano jeszcze jakieś gratisy dla wydawcy, ale te czasy dawno się skończyły...
Jakość testowanych urządzeń była wprost proporcjonalna do ilości/ceny reklam. Jak coś w testach pisanych przez pracowników nie pasowało do tego schematu to właściciel wydawnictwa potrafił sam napisać test nie widząc urządzenia na oczy. Należało do niego także czasopismo zajmujące się sprzętem foto i pewnie tam też to wyglądało podobnie.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Całe lata było, że TV kłamie, teraz wychodzi, że prasa też![]()
The question is, who cares?
"Ranking" w którym pojawia się aż jeden Nikon na 10 pozycji jest dla mnie nano wiarygodny![]()
The question is: What is a Mahna Mahna?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
A ja to w żart obróciłem![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||