"Pen, ta libacja się źle zaczyna - wyrzucił z siebie Pułkownik patrząc na kanoniera ładującego pociski typu D700 do działa mierzącego w góry Olimpu. Waidodayo - powiedział Pen patrząc na wylot 645-ki. Ważne jak się skończy-pomyślał
http://macrayers.500px.com
Dokładnie - też tam byłem i miło się rozmawiało
Zresztą zlot pod tym względem był przeciwieństwem forum - przynajmniej ja nigdzie nie słyszałem o próbie udowadniania na siłę co jest lepsze -był fajny przekrój puszek 4/3, m4/3 i N i nie było widać by ktoś czuł się gorszy
Jan_S - a nie myślałeś o OM-D + 14-35/F2.0 z dużego systemu? Mógłbyś otrzymać to, czego potrzebujesz. Fakt - nie jest to szkło wielkości wspomnianej wcześniej puszki coli, ale jakość jego jest genialna.
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
A ja dodam tylko, że to metoda dla słabych charakterów. Np. brak wódki sprawi, że ktoś tam przestanie (do czasu) pić, albo zmniejszy spust pijąc denaturat. Jeśli ktoś naprawdę nie potrafi zmusić się do myślenia nad techniką czy ograniczyć harce w kiloilościach pstryków do starego dobrego ''36 exp.'', to niech radzi sobie tak, ale nóżki ma ta metoda krótkie.
Uwierz, że możesz. Za darmo i natychmiast![]()
http://www.video.banzaj.pl/film/1213...mienna-optyka/
9m45s
subiektywne porównanie kompaktów z wymienną optyką z górnej półki (w tym OM-D)
---------- Post dodany o 20:46 ---------- Poprzedni post był o 20:12 ----------
ahaaaa.......
---------- Post dodany o 20:53 ---------- Poprzedni post był o 20:46 ----------
FZ? nieeee.................
e-pl3
Odkąd używam LR4 nie zrobiłem żadnego hdra.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
"Pen, ta libacja się źle zaczyna - wyrzucił z siebie Pułkownik patrząc na kanoniera ładującego pociski typu D700 do działa mierzącego w góry Olimpu. Waidodayo - powiedział Pen patrząc na wylot 645-ki. Ważne jak się skończy-pomyślał
http://macrayers.500px.com
Bardzo proszę nie prowadzić tu permanentnych dyskusji o wszystkim i o niczym. Temat wątku jest jasno określony.
Część postów przeniosłem do wątku Różne i luźne gadki wydzielone z wątku o OM-D, natomiast efekt dociekań co do producenta matrycy w OM-D do wątku O producentach matryc i takie tam (wydzielone z wątku o OM-D).
Ostatnio edytowane przez Karol ; 17.11.12 o 14:26
Właśnie przeżyłem SZOK - wszedłem do Saturna w złotych tarasach w poszukiwaniu akumulatorków do lampy. Z czystej ciekawości zatrzymałem się przy gablocie gdzie stał Fuji X-E1. Po chwili pojawił się Pan z obsługi i zaczęła się gadka o foto ... Nie minęło więcej niż 2 min kiedy Pan zaczął namawiać mnie na ... EM-5! Nie wciskał C ani S (stały tuż obok) tylko właśnie na Olka. A już w ogóle mi kapcie spadły gdy powiedział, że Marcin Dobas zamienił E-3 na OM-D - nie przypominam sobie by rzeczywiście tak było ale fakt polecania mikrusa zamiast APS-C o czymś świadczy![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....