themoth kupuj i głos chwałę marki i wspaniałego body jakim jest OM-D. Przede wszystkim ciesz się robieniem zdjęć i dziel się nimi tutaj na forum.
Wysłane z telefonu
themoth kupuj i głos chwałę marki i wspaniałego body jakim jest OM-D. Przede wszystkim ciesz się robieniem zdjęć i dziel się nimi tutaj na forum.
Wysłane z telefonu
Lubię sobie popstrykać.
Micro Four Thirds - moje doświadczenia z u43
jak się tutaj dostaje REPY za friko, to co ja bym miał za stopień jak bym się wykazał w końcu intelektem
ale dziękuję za punkty, choć to z drugiej strony trochę niesprawiedliwe dla tych którzy na Jedi harują kilka miesięcy
mam nadzieje że przynajmniej niektórzy się uśmiechają przy moich postach
kurcze, nie wiem czy to jakieś ustawienie, ale we wszystkich trybach (mowa o kółku nastaw) oprócz wideo aparat nieustannie szumi - tak jakbyjakiś wentylator pracował. dziwna sprawa, w żadnym innym penie tego nie miałem.
Ktoś może wie czy to jakieś ustawienie czy może $%^$#@@
eee tam... się nie zgodzę jak popatrzę na rozkład moich ogniskowych w LR to okolice 45mm są często oblegane.
Zwróć też uwagę, że to jasny obiektyw, który daje możliwość zrobienia takich zdjęć jakich kiedyś w Olympusie nie było tak łatwo zrobić
a teraz można. - portrety z małą płyciutką GO. Ludzie to lubią. jasny, mała głębia. 45 nie jest aż tak niepraktyczną ogniskową
z resztą ksiądz lubi kluski a organista MagdęJa uwielbiam moje 9-18 a są judzi dla których tak szerokokątny obiektyw to bezużyteczne szkiełko...