Strona 302 z 475 PierwszyPierwszy ... 202252292300301302303304312352402 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3.011 do 3.020 z 4745

Wątek: Olympus OM-D E-M5

| OlyJedi Awatar ayu
    Mieszka w
    Śląsk
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    themoth kupuj i głos chwałę marki i wspaniałego body jakim jest OM-D. Przede wszystkim ciesz się robieniem zdjęć i dziel się nimi tutaj na forum.

Wysłane z telefonu
    Lubię sobie popstrykać.

| OlyJedi Awatar thorgal
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria

Odp: Olympus OM-D E-M5

Cytat Zamieszczone przez LuiN Zobacz posta
    Jest niemal niesłyszalne. Mało jest równie cichych obiektywów w trybie wideo. Do idealnych efektów trzeba jednak przelotki zewnętrzny mikrofon i zewnętrznego mikrofonu.
    dzięki. Nie wytrzymałem i zakupiłem dzisiaj jeszcze tylko nie wiem co moje sumienie mi na to powie

| OlyJedi Awatar micz87
    Mieszka w
    Łódź | Łask
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez thorgal Zobacz posta
    dzięki. Nie wytrzymałem i zakupiłem dzisiaj jeszcze tylko nie wiem co moje sumienie mi na to powie
    W moim przypadku nie bał bym się o sumienie ale o moją główną księgową domu
    Micro Four Thirds - moje doświadczenia z u43

| OlyJedi Awatar themoth
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    A też się dołożyłem do "szczęścia"
    Szybko wydawaj pieniążki, tak trudno je utrzymać
    jak się tutaj dostaje REPY za friko, to co ja bym miał za stopień jak bym się wykazał w końcu intelektem

ale dziękuję za punkty, choć to z drugiej strony trochę niesprawiedliwe dla tych którzy na Jedi harują kilka miesięcy

mam nadzieje że przynajmniej niektórzy się uśmiechają przy moich postach

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez themoth Zobacz posta
    jak się tutaj dostaje REPY za friko, to co ja bym miał za stopień jak bym się wykazał w końcu intelektem

ale dziękuję za punkty, choć to z drugiej strony trochę niesprawiedliwe dla tych którzy na Jedi harują kilka miesięcy

Nie pasuje? , to się da z powrotem odjąć....
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez themoth Zobacz posta

młody i naiwny...

| OlyJedi Awatar thorgal
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria

kurcze, nie wiem czy to jakieś ustawienie, ale we wszystkich trybach (mowa o kółku nastaw) oprócz wideo aparat nieustannie szumi - tak jakbyjakiś wentylator pracował. dziwna sprawa, w żadnym innym penie tego nie miałem.
    Ktoś może wie czy to jakieś ustawienie czy może $%^$#@@

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez thorgal Zobacz posta
    kurcze, nie wiem czy to jakieś ustawienie, ale we wszystkich trybach (mowa o kółku nastaw) oprócz wideo aparat nieustannie szumi - tak jakbyjakiś wentylator pracował. dziwna sprawa, w żadnym innym penie tego nie miałem.
    Ktoś może wie czy to jakieś ustawienie czy może $%^$#@@
    Tak ma być , to serwo, wentylator od serwa, od stabilizacji wizjera ? Przyzwyczaisz się.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dobas
    Mieszka w
    Kiełpin / Karkonosze
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Janko Muzykant Zobacz posta
    Jeżu kolczasty, Ty naprawdę wierzysz, że ta data ma wpływ na cokolwiek?

Tak już na marginesie - obiektywom za złotówkę nie patrzy się w przysłonę, ale oprócz tego, że jest dobry, to jest mocno niepraktyczny. Ileż można tym pstrykać detali? Ogniskowe powyżej eq. 50mm to więcej ''grafii'' niż ''foto'' w fotografii. Coś mam wrażenie, że za tą czterdziestką piątką puścił się owczy pęd (budżetowy).
    eee tam... się nie zgodzę jak popatrzę na rozkład moich ogniskowych w LR to okolice 45mm są często oblegane.
    Zwróć też uwagę, że to jasny obiektyw, który daje możliwość zrobienia takich zdjęć jakich kiedyś w Olympusie nie było tak łatwo zrobić
    a teraz można. - portrety z małą płyciutką GO. Ludzie to lubią. jasny, mała głębia. 45 nie jest aż tak niepraktyczną ogniskową

z resztą ksiądz lubi kluski a organista Magdę Ja uwielbiam moje 9-18 a są judzi dla których tak szerokokątny obiektyw to bezużyteczne szkiełko...

| OlyJedi Awatar themoth
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Janko Muzykant Zobacz posta
    Jeżu kolczasty, Ty naprawdę wierzysz, że ta data ma wpływ na cokolwiek?

Tak już na marginesie - obiektywom za złotówkę nie patrzy się w przysłonę, ale oprócz tego, że jest dobry, to jest mocno niepraktyczny. Ileż można tym pstrykać detali? Ogniskowe powyżej eq. 50mm to więcej ''grafii'' niż ''foto'' w fotografii. Coś mam wrażenie, że za tą czterdziestką piątką puścił się owczy pęd (budżetowy).
    45/1.8 to bardzo dobra portretówka, jak go zasadzę na eempiątkę i wezmę moją córę na spacerek jesienny to wszystkim kory wybiję

Uprawnienia umieszczania postów