---------- Post dodany o 07:41 ---------- Poprzedni post był o 07:39 ----------
---------- Post dodany o 07:42 ---------- Poprzedni post był o 07:41 ----------
---------- Post dodany o 07:43 ---------- Poprzedni post był o 07:42 ----------
---------- Post dodany o 07:41 ---------- Poprzedni post był o 07:39 ----------
---------- Post dodany o 07:42 ---------- Poprzedni post był o 07:41 ----------
---------- Post dodany o 07:43 ---------- Poprzedni post był o 07:42 ----------
Na pierwszy rzut oka... aparat moich marzeń.
Genialne w swojej prostocie - chcesz mały aparacik do małej torebki - masz. Chcesz wygodny aparat - dokręcasz grip.
Nic się nie pomyliłem, dalej są X lat za murzynami - 12-bitowe RAWy? Ludzie siedzą na 14-tu, a nowy N mieli najpierw w 16-tu... Szumny DR znów nie będzie silną stroną tego body![]()
E-420 +14-300 oraz inne szpeje
From The Earth
No dobra, ten aparat prezentuje się genialnie, pisałem to już. Cena też nie zwala z nóg a spodziewałbym się przy okazji promocji i bonusów. Wydaje mi się to całkiem realne. Jak by to powiedzieć, mam ochotę go nabyć![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Pod względem wzornictwa - jestem w szoku! W pozytywnym szoku. Już seria PEN była odważnym krokiem w kierunku "retro", a to jest jeszcze śmielsze. Co do parametrów, najciekawszą nowością jest zwiększenie ilości pikseli. Oznacza to że albo, marketing wygrał nad technologią, albo technika poszła już wystarczająco mocno do przodu (a to cieszy).
MK
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Wielkość wizjera można porównać do tego z E-3/E-5 czy raczej E-420 ? To mnie ciekawi. Trzeba poczekać na testy real-life.
Rolleicord, Canon
flickr