Wiadomo dlaczego, jeżeli lansuje się PENa jako coś małego to nie można do niego oferować grzmotów ala Sony. Nie rozumiem tylko stanowczego i wszechwiedzącego "nie będzie", gdybyś napisał "sądzę że" albo "wiele wskazuje na to że", no, to jest do przełknięcia bo sam jestem tego zdania. Chociaz z innej strony OM-D jest większym gratem, nie jest lansowany jako kieszonkowiec więc może się coś ruszy w temacie. Chyba że trend jasne stałki i ciemnozumy się utrzyma![]()
Ostatnio edytowane przez romek1967 ; 9.02.12 o 10:29
The question is: What is a Mahna Mahna?
No ale przyznasz że między 14-42 a 35-100 było jeszcze kilka fajnych szkieł które nie były tak zabójcze dla portfela jak 35-100. Z moich doświadczeń z 7-14 wynika że czym droższe szkło tym mniej się na nim traci, mnie 1,5 roku użytkowania szkła TopPro kosztowało 150zł, to bardzo tanio12-60 trzy lata za chyba 50zł OIDP
The question is: What is a Mahna Mahna?
romek1967,jeżeli kupiłeś używane...to tak.Dochodzi jeszcze,mało stabilna waluta obca(albo nasza)?![]()
Ostatnio edytowane przez Adamss68 ; 9.02.12 o 10:57
...dzisiaj może coś powiedzą http://dfv.pl/fpbn/ ja w każdym razie będę patrzył....
Chwilę temu w ZET-ce Pan Jacek z Olympusaopowiadał trochę o OM-D
![]()
W kwestii ceny pojawiło się to samo stwierdzenie co na forum. Trochę więcej od EP-3 a mniej od E5![]()
I co ciekawego powiedział? U mnie leci zetka,m ale chyba przegapiłem.
pozdrawiam
Moze i lepiej ,że na razie nikt nie chce mówić o cenie. W ostatnim Programie bez nazwy przedstawiciel Canona podał 2.999 zł a ceny G1X zaczynają się od 3.300 zł.