Popyt prawdopodobnie jest duży i na Polskę już nie starczyło zapasów magazynowych. Aparat trafił pewnie tylko do kilku sklepów w największych sieciach, ale do pozostałych trafi w następnej dostawie.
Jadę do MM, może uda mi się pomacać...![]()
Popyt prawdopodobnie jest duży i na Polskę już nie starczyło zapasów magazynowych. Aparat trafił pewnie tylko do kilku sklepów w największych sieciach, ale do pozostałych trafi w następnej dostawie.
Jadę do MM, może uda mi się pomacać...![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Dla szukających dziury w całym (a może i nie), IBIS "do góry nogami" podobno potrafi zwariować. Jak będziecie mieli aparat w rękach, możecie sprawdzić:
Chociaż użytkownik pisze, że większość nie ma tego problemu.
EDIT:
A tu nawet "nogami do dołu":
Pewnie przypadłość wieku niemowlęcego. Tylko żeby się dało łatwo usunąć wadę.
Ostatnio edytowane przez Dar-i-jush ; 23.04.12 o 15:03
Nexy to wogole pazdzierze, gustu moze i nie mam, jednak wole od blinkow i super dizajnu uzytecznosc, chociaz niepowiem patrzac na polke gdzie stoi OM10 przypomina mi sie fakt,ze kiedys to mi sie troche nawet taka linia podobala, tyle ze on sporo wiekszy od OMDa - ale to bylo kiedys.
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Macałem OM-D przez chwilę. Jakość wykonania: rewelacja. Rozmiar: akurat. Ekran: faktycznie trochę zmienia się kolorystyka, jeśli patrzy się pod kątem, ale nie jest tak źle, żeby lamentować. Wizjer: jak dla mnie OK, obraz wyraźny, jasny, bez widocznych pikseli, balans bieli prawidłowy, wielkość mniej więcej jak w E-3 - nie ma się do czego przyczepić. AF: jak dla mnie super. Lampa: tandetny plastik w kolorze czarnym do srebrnego body ze stopów magnezu za bardzo nie pasuje.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
naprawde jest to niesamowity aparat, lekki wygodny i bardzo elastyczny w konfigurowaniu., mozna naprade go dostroic do potrzeb swoich, kapitalny obiektyw 40mm,1,8 i fantastyczna dwunastka, przez ponad trzy godziny nie wypuszczalem go z reki, naprawde przyjemnie sie nim pracuje, a co do zdjec no coz jestem naprawde pozytywnie zaskoczony, pozdrawiam forumowiczow
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
nyny -![]()
![]()
![]()
dobre
![]()
E-30 + E-3 + trochę różności, co by pasowały do całości.![]()
nyny,ty przecież masz swój sfitaśny AF w cudownusim Nikoniku...
E-M5/7-14/12-40/40-150/45/17/7,5samyang
Macałem sobie trochę OM-D na zlocie. Bardzo miłe body, choć wymaga zmiany przyzwyczajeń z PENa jeśli chodzi o rozmieszczenie przycisków.
Razem z gripem świetnie trzyma się go w ręce, nie mam zastrzeżeń.
Jakości obrazka niestety nie ocenię.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA