A fakt -prawdopodobnie ułamek sekundy dłużej będzie mielił. Przy 100 plikach to prawdopodobnie będzie czas potrzebny na to żeby bąka solidnego puścić.........
Bez przesady, nie wymyślajmy na siłę, proszę.........
OT.
A ty @Fatman czego wczoraj tak nieladnie chciales gadac na N, ze ci zolto/ciemna strona mocy zaklocala odbior
Ladnie pozdrow tam nas jak bedzie RE nagrywal w weekend, nasza gwiazdo szklanego ekranu
Teraz juz na pewno nikt nie sprzeda Tobie D800 czy D4 zebys znowu czegos nie znalazl
pozdro
Ostatnio edytowane przez nyny ; 10.02.12 o 19:32
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Widziałeś emota na końcu, nooo
Skoro przy 12mpx wygląda tylko nieźle....
Jak komuś tyle faktycznie potrzeba to sobie kupi i będzie wycinał.
Dla mnie za dużo pary w gwizdek.
Zapytam poważnie, po co taka kompresja i jaka między nimi różnica, czy prawie połowa rozmiaru nic nie znaczy?
pozdr
Było żółto, czerwono, a później Fuji wykończyła czerwona zaraza
Jest też czarny aparacik z firmy od telewizorów
foto Stankiewicz Tomasz
i nawet makro można sobie z tego wykroić!"zack arias ostatnio pisał, że zmienił na medium format bo się cieszy że może wykadrować twarz z całej sylwetki, myslałem, że użyteczne megapiksele są właśnie po to"
Albo zbierać klientów po 20 i więcej sztuk = stawiać w studiu rzędach a potem za jednym pstryknięciem mieć 20 kompletów zdjęć paszportowych
To się nazywa efektywność pracy.
Ej, u mnie też była emotikonka na końcu
Mi nie potrzeba. KupięJak komuś tyle faktycznie potrzeba to sobie kupi i będzie wycinał.
Znaczy bezstratna kompresja NEFa po co ? No po to, żeby mniej miejsca zajmował ten NEF......Zapytam poważnie, po co taka kompresja i jaka między nimi różnica, czy prawie połowa rozmiaru nic nie znaczy?
pozdr