No i nadszedł był - info na Optycznych
No i nadszedł był - info na Optycznych
The question is: What is a Mahna Mahna?
O i wygląda po specyfikacji całkiem łądnie! Ma nawet tryby artystyczne!![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
I znowu Nikon pozamiatał.
Sugerowana cena wg fotopolis za D800 wynosi 3000 USD a za D800E 3300.
Jakoś tak mam wrażenie, może mylne, ale mam, że to przerost formy nad treścią. Może jednak się mylę i da się tym zrobić zdjęcia jakich nie da się zrobić żadnym innym aparatem.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Jak kuglarze , wyciągają coraz to nowsze króliki i gołębie z kapelusza a widownia wzdycha z zachwytu. Na tym polegają nasze zwariowane czasy, w jakich nam przyszło żyć. Za jakiś czas (chyba nieprędko bo fabryki w Tajlandii zniszczone po powodzi - vide brak na rynku np 18-200 VR II) , ktos radosnie oznajmi : A jam mam i bedzie pisał jaki ten aparat cudowny - nawet koszule pierze i prasuje , szkoda tylko ,że nie wiesza ich w szafie![]()
Smiech mnie ogrania, jak nie wypuszczaja to marudza, a jak wypuszczaja co chwila cos nowego tez zle.
Trudno coniektorym dogodzic.
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
W końcu nikon zrozumiał że marnymi 12 000 000 pixelami nie jest w stanie konkurować*z zaawansowanymi konstrukcjami wyposażonymi w najlepsze na świecie sensory >15 000 000 pikseli (jeszcze parę godzin i przegoniłby ich nawet olympus!).
Ufff!
milczenie jest złotem