DITL 11.02.2012
Nie lubię zimy
DITL 11.02.2012
Nie lubię zimy
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 14.02.12 o 13:48
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
JutroStart
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Czasłem z okna i wrzućłem w Ditl'a![]()
Jak wyżej
Lubeje takie zimowe porankina "czystym osiedlu pod lasem" [wg deweloperów]
Fotografia to największy kłamca na świecie. Bo wybieram mój punkt widzenia. Alex Majoli
E-30 + różniste słoiki + dekielki takowe + okular Irek'45 +sisfuzor
Podoba mi sie ten DITL.
Wrzuciłem fotkę, jakkolwiek akcja jaka się zdarzyła sekundę później była dramatyczna. Do karmika podleciał krogulec i jedną modraszkę zabrał ze sobą. Trwało to pół sekundy, a ja akurat oderwałem oko od wizjera.
Pozdrawiam, Andrzej.
E-30 | ZD 12-60 | ZD 50-200 SWD | ZD 70-300 | Sigma 105 | Falcon 8 | sporo manualnych stałek M42
Też trzasłem z okna. Te stópki ptasie na śniegu.
Ja byłem od 10 do 15. Obiektyw mi zamarzł. Komunikat: "sprawdź stan swojego obiektywu" uniemożliwił fotę dwu kołujących myszaków. Minus 18, ale fajnie było![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
To i ja sie dzisiaj przylacze do zabawy.
Niestety u mnie bez sniegu, slonecznie ale rzesko. Jakies 6 stopni w plusie i chlodny wiaterek.
W taki wlasnie dzien wybralam sie do siasiedzkiej wiochy, Pego na splyw przedziwnych obiektow po rzeczce Bullent.
Liczy sie pomysl, plywalnosc sprzetu i oczywiscie trzeba doplynac do mety. Co niektorzy zawodnicy moga miec z tym jednak problemy, poniewaz naduzywaja plynow rozgrzewajacych i padaja jak muchy....
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Spełniłem swój forumowy obowiązek - dodałem fotkę![]()
TrustNo1 ! E-30, E-1 , 14-54 , 40-150 , oraz Olkowe analogi z wieloma szkłami
============================
grupa "Co-arto" = www.co-arto.com