Bodzip
Saboor
winnetou
Witam !
Mam pewne uwagi co do systemu glosowania jak i sposobu wystawiania obrobek.
Przed zaglosowaniem
nie powinno sie znac aktualnych wynikow glosowania ani nie powinno sie
wiedziec kto jest autorem wystawionej obrobki.
Chodzi mi glownie o jak najwieksza bezstronnosc w ocenie i nie sugerowanie
sie przed zaglosowaniem... Wczesniejszymi Statystykami + tendencyjnym podejsciu w ocenie fot z klucza
danego nicka.
Co do glosowania szkoda, ze nie ma mozliwosci glosowania jednoczesnie na wiecej niz 1 fotke.
Przeciez moze tak sie skladac, ze podobaja mi sie jednoczesnie dwa zdjecia i kazde ma to cos... ale nieco inaczej.
Pozdrawiam
Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak
Będą następne "versus'y", to się je w ramy wsadzi ... i nawet na ścianie powiesi.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Kiedyś już pisałem przy DITL-u. To są zastrzeżenia nie mające sensu, głosujemy, na fotę , obróbkę, nie autora i jego statystyki. Jakie ma to znaczenie, kto te rzeczy przygotował,czy też ile już głosów dana praca dostała , podoba się albo nie podoba i tyle. Czego się obawiasz - zorganizowanej grupy windującej swoich ? Nie ma takich grup na tym forum, przynajmniej ja nie znam, a i czym więcej będzie nas głosować tym bardziej nie będzie możliwości jakkolwiek manipulować wynikiem.
Dbajmy zatem o ilość prac i ich poziom, bo to będzie zachęcać właśnie innych do współudziału we wspólnej zabawie na fotograficznym w końcu forum.
Tak jak to zrobili koledzy z wątku lotniczego , gdy forum zdominowały wątki o nowych zabawkach mikro - zajęli się zdjęciami i wygrali z technicznymi sporami i chwała im za to .
Chciałem w tym miejscu podziękować Administracji za rozszerzanie oferty fotograficznej i umiejętne rozszerzanie oferty dla fotografów i ciekawych fotografii. Cieszą mnie nowe wątki jak ten o fotografii na imprezach , konkursy fotograficzne, wystawy, konkursy na obróbkę fotografii i myślę , że czas na pojedynki fotograficzne...
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
apz - bardzo dziękuję
Podpisuję się pod tym co napisałeś wszystkimi czułkami.
Mamy się bawić w fotografię, a jojcenie typu kominek za duży, za mały są bez sensu. Zawsze wychodziłem z załeżenie: się coś nie podoba - nie kupuję.
A wracając do pojedynku - tu wcale nie chodzi o to czy wygra Saboor, Winnetou czy Bodzip. Liczy się dobra zabawa, można zobaczyć co można osiągnąć.
Myślę że pomysłodawcy, czyli Einnetou należą się jakieś plusiki za nowatorski pomysł. A że ja nie mogę, więc w moim imieniu liczę na szczodrość![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
poszło....niech wygra koczambor...!!!
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
No nie wiem... Nie robione OM-D, to "nie bede" na nich głosować. Hehe, poszło, poszło!![]()
"There's no such thing as free titties"