Zobacz wyniki ankiety: czyje to je lepsze je?

Głosujących
52. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Bodzip

23 44,23%
  • Saboor

22 42,31%
  • winnetou

7 13,46%
Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 92

Wątek: winnetou vs. Bodzip vs. Saboor

+++ ZASŁUŻONY +++ Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar hades
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    151
    Moja galeria

Odp: winnetou vs. Bodzip vs. Saboor

Cytat Zamieszczone przez majeczek78 Zobacz posta
    Zobaczyłem zdjęcia i swój głos oddałem. Świetny pomysł na wątek. Gratki. A może by zrobić z tego regularne zawody- coś w stylu user X zapodaje rawa i wyzywa na pojedynek usera Y i usera Z. Taki pomysł.
    Regularność będzie zależała od chętnych.

| OlyJedi Awatar Darekw1967
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    54
    Moja galeria

Witam !

Mam pewne uwagi co do systemu glosowania jak i sposobu wystawiania obrobek.

Przed zaglosowaniem
    nie powinno sie znac aktualnych wynikow glosowania ani nie powinno sie
    wiedziec kto jest autorem wystawionej obrobki.

Chodzi mi glownie o jak najwieksza bezstronnosc w ocenie i nie sugerowanie
    sie przed zaglosowaniem... Wczesniejszymi Statystykami + tendencyjnym podejsciu w ocenie fot z klucza
    danego nicka.

Co do glosowania szkoda, ze nie ma mozliwosci glosowania jednoczesnie na wiecej niz 1 fotke.
    Przeciez moze tak sie skladac, ze podobaja mi sie jednoczesnie dwa zdjecia i kazde ma to cos... ale nieco inaczej.

Pozdrawiam
    Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak

| OlyJedi Awatar majeczek78
    Mieszka w
    Oława
    Siła reputacji
    102
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez winnetou Zobacz posta
    Pomysł otwarty Żadnych praw autorskich sobie nie roszczę wiec jak są chętni to czemu nie Można by ewentualnie doprecyzować jakieś niby zasady (ot ile czasu na wrzucenie zdjęci ile czasu na głosowanie)
    Zgadzam się. jakieś ramy trzeba by było ustalic.
    "Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Będą następne "versus'y", to się je w ramy wsadzi ... i nawet na ścianie powiesi.
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Darekw1967 Zobacz posta
    Witam !

Mam pewne uwagi co do systemu glosowania jak i sposobu wystawiania obrobek... Pozdrawiam
    Kiedyś już pisałem przy DITL-u. To są zastrzeżenia nie mające sensu, głosujemy, na fotę , obróbkę, nie autora i jego statystyki. Jakie ma to znaczenie, kto te rzeczy przygotował,czy też ile już głosów dana praca dostała , podoba się albo nie podoba i tyle. Czego się obawiasz - zorganizowanej grupy windującej swoich ? Nie ma takich grup na tym forum, przynajmniej ja nie znam, a i czym więcej będzie nas głosować tym bardziej nie będzie możliwości jakkolwiek manipulować wynikiem.
    Dbajmy zatem o ilość prac i ich poziom, bo to będzie zachęcać właśnie innych do współudziału we wspólnej zabawie na fotograficznym w końcu forum.
    Tak jak to zrobili koledzy z wątku lotniczego , gdy forum zdominowały wątki o nowych zabawkach mikro - zajęli się zdjęciami i wygrali z technicznymi sporami i chwała im za to .

Chciałem w tym miejscu podziękować Administracji za rozszerzanie oferty fotograficznej i umiejętne rozszerzanie oferty dla fotografów i ciekawych fotografii. Cieszą mnie nowe wątki jak ten o fotografii na imprezach , konkursy fotograficzne, wystawy, konkursy na obróbkę fotografii i myślę , że czas na pojedynki fotograficzne...

Pozdrawiam AP.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    Kiedyś już pisałem przy DITL-u. To są zastrzeżenia nie mające sensu, głosujemy, na fotę , obróbkę, nie autora i jego statystyki. Jakie ma to znaczenie, kto te rzeczy przygotował,czy też ile już głosów dana praca dostała , podoba się albo nie podoba i tyle. Czego się obawiasz - zorganizowanej grupy windującej swoich ? Nie ma takich grup na tym forum, przynajmniej ja nie znam, a i czym więcej będzie nas głosować tym bardziej nie będzie możliwości jakkolwiek manipulować wynikiem.
    Dbajmy zatem o ilość prac i ich poziom, bo to będzie zachęcać właśnie innych do współudziału we wspólnej zabawie na fotograficznym w końcu forum.
    Tak jak to zrobili koledzy z wątku lotniczego , gdy forum zdominowały wątki o nowych zabawkach mikro - zajęli się zdjęciami i wygrali z technicznymi sporami i chwała im za to .

Chciałem w tym miejscu podziękować Administracji za rozszerzanie oferty fotograficznej i umiejętne rozszerzanie oferty dla fotografów i ciekawych fotografii. Cieszą mnie nowe wątki jak ten o fotografii na imprezach , konkursy fotograficzne, wystawy, konkursy na obróbkę fotografii i myślę , że czas na pojedynki fotograficzne...

Pozdrawiam AP.
    apz - bardzo dziękuję
    Podpisuję się pod tym co napisałeś wszystkimi czułkami.
    Mamy się bawić w fotografię, a jojcenie typu kominek za duży, za mały są bez sensu. Zawsze wychodziłem z załeżenie: się coś nie podoba - nie kupuję.
    A wracając do pojedynku - tu wcale nie chodzi o to czy wygra Saboor, Winnetou czy Bodzip. Liczy się dobra zabawa, można zobaczyć co można osiągnąć.
    Myślę że pomysłodawcy, czyli Einnetou należą się jakieś plusiki za nowatorski pomysł. A że ja nie mogę, więc w moim imieniu liczę na szczodrość
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    apz - bardzo dziękuję
    Mamy się bawić w fotografię, a jojcenie typu kominek za duży, za mały są bez sensu. Zawsze wychodziłem z załeżenie: się coś nie podoba - nie kupuję.
    A wracając do pojedynku - tu wcale nie chodzi o to czy wygra Saboor, Winnetou czy Bodzip. Liczy się dobra zabawa, można zobaczyć co można osiągnąć.
    Myślę że pomysłodawcy, czyli Einnetou należą się jakieś plusiki za nowatorski pomysł. A że ja nie mogę, więc w moim imieniu liczę na szczodrość
    Trochę będzie musiał poczekać - muszę porozdawać trochę :" Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty winnetou. ​"
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    apz - bardzo dziękuję
    /.../
    Ta jest nasz "versus" nasza balanga, my wybieramy co stawiamy, a drzwi otwarte! Do ostatniego klejenta!
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar tropic
    Mieszka w
    Centrum wszechświata - Chorzów - Silesia
    Siła reputacji
    278
    Moja galeria

poszło....niech wygra koczambor...!!!
    AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)

| OlyJedi Awatar heyahero
    Mieszka w
    Katowice
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria

No nie wiem... Nie robione OM-D, to "nie bede" na nich głosować. Hehe, poszło, poszło!
    "There's no such thing as free titties"