Bodzip
Saboor
winnetou
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No dobra ja robiłem ankietę i 7 dni ot tak wymysliłemJak któryś z moderatorów/adminów wie jak skrócić jej czas to ja problemu nie widzę
![]()
LRU: #472938 | XMPP winnetou@jabster.pl
Hołmpejdż | Galerie | "Twórczość" || Free Image Hosting
E-30 + kilka gratów, brak talentu i światłowstręt
Zmieniłem trwanie ankiety.
Przegapiłem gdzieś orginał zdjecia? (dcraw -e)![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Oryginał (RAW) wódz przesła do Saboora i do mnie. Ale to taki pojedynek między nami.
Podoba mi się ta zabawa - dwie trzy osoby oprawiają ze skóry jednego rawa a my głosujemy na najlepszą wersję.
Ok, oryginał jest tu
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
O no właśnie, ale dla oceny zmagania warto porównać ze źródłem![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Zapomniałem się ;( Obiecuję poprawę. Link do wyniku dcraw -e w pierwszym poście
I ja zagłosowałem, ale wydaje mi się, że można z tego więcej wyciągnąć.![]()
Zobaczyłem zdjęcia i swój głos oddałem. Świetny pomysł na wątek. Gratki. A może by zrobić z tego regularne zawody- coś w stylu user X zapodaje rawa i wyzywa na pojedynek usera Y i usera Z. Taki pomysł.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
też dałem głos![]()