Ja mam dwa miejsca "wystawiennicze" w mieszkaniu - wieszam tylko siebie![]()
Zmieniam, jak mi ochota przyjdzie, albo poprzednie się opatrzy, albo powstanie kolejna "fota życia"![]()
A mi się do domu marzy coś z prac Jana Saudka![]()
Rozwiązaniem problemu z wyborem, które wybrać może być ramka cyfrowa, karta zapchana zdjęciami i tryb slideshow.
Taki żart![]()
A dlaczego nie.Ja mam fote pianego kumpla co zona za nim wzrokiem wodzila(sie wypiera)Ale od tej pory jak ta fota wisi to i zona na mnie z wiekszym szacunkiem patrzy.Napewno w myslach se porownuje kogo by miala na codzien jak se na fote popatrzy.
Mialem te fote powiesic w sypialni w nogach nad lozkiem,ale az taka swinia podla i zlosliwa to nie jestem.
A tak po prawdzie to zadnego koloru,czarno biale spokojne z ludzikami nie do rozpoznania(same sylwetki)
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Okazja czyni złodzieja, mówi polskie przysłowie. Ważne ,że byłeś czujny we właściwym czasie , bo amerykańce jak z ich własnych badań wynika, co trzecie z dzieci chowaj nie swoje.
A wracając do tematu, choć chciałem nie znalazłem czasu na wyselekcjonowanie 12 zdjęć do kalendarza, wiec i pewnie nie powieszę nic w najbliższym czasie na ścianie , ale mam kilku swoich faworytów, to fakt.
Pozdrawiam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 2.02.12 o 16:41
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro