Nie chce Mki, macalem, popstrykalem i nie ma nic, co mnie wciagnelo, wole sobie analoga kupic
pozdrawiam serdecznie
Janek
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
M9 była rzucona żartem, bo jak to zawsze bywa, gość chce kupić EL a wychodzi na to że, bez D3s czy 1DsmkIV i taczki szkieł nie ma sensu zawracać sobie głowy.
Co do dozbierania kasy na coś innego niż XZ-1 to na serio, jeśli już, to poczekałbym na G1X. Gabarytowo tak samo jak X10, ale matryca z innej bajki.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ostatnio edytowane przez tymczasowy_ ; 26.01.12 o 17:28
aktualizacja:
macałem nx100 - porazka o niebo lepiej trzyma sie nx5 (plus za wizjer minus za wielkosc)
pen - odpada (zrobiony jak dla lalki barbie nie dla fotografii, jakosc wykonania porazka. przy mocnym dotknieciu balem sie ze sie rozpadnie
panas - niestety za drogi (a mialby czym skusic)
mialem w lapach ex-1 nadalby sie gdyby nie te 70mm. zostałoby jeszcze na metza; lepsza obudowa jak ex-1
a co do lampy to najwyzej metz 26-36 ze wskazaniem na pierwszy. i tylko na imprezach typu zamknietego coby sie ciocie nie poobrazaly;
tak wiec na polu boj ex-1 (najlepiej poczekac co pokaze nastepca) i xz-1 (mam nadzieje ze cena spadnie bo 1500 za kompakt + 250 za lampe + inny szrot to z 2000zl wyjdzie.
jednak wersja niezmieniania obiektywow zwyciezyla![]()
5Dmk1,17-35/2.8-4, 35/1.4, 85/1.8 + GH2+G6 20/1.7 + 45/1.8
www.barwyslubu.pl