Naoglądają się 1Dx, a jak polecą do sklepu, to kupią 600D. Cokolwiek, byle Canon, a na pewno będzie dobre![]()
Naoglądają się 1Dx, a jak polecą do sklepu, to kupią 600D. Cokolwiek, byle Canon, a na pewno będzie dobre![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Ja póki co jestem spokojny. Wątpię, żeby 5DIII miał dużo więcej niż mój 5DII, a to wybieranie punktów AF spojrzeniem mnie nie kręci. Mam strasznie rozbiegany wzrok, więc mi by to raczej nie pomogło![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Ja bym wolał, żeby te punkty były szerzej rozstawione na matówce i żeby te skrajne były choć w połowie tak sprawne, jak środkowy. Do wybierania stary sprawdzony joystick nadaje się całkiem nieźle i działa nawet wtedy, gdy fotograf ma rozbiegany wzrok![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Oby AF miał...
na bocznych
pozdr
Było żółto, czerwono, a później Fuji wykończyła czerwona zaraza
Jest też czarny aparacik z firmy od telewizorów
foto Stankiewicz Tomasz
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Coby kanun nie robil i tak w kwestii AF jest w czarnej d... za Nikonem, nawet nowy rodzynek 1d tego nie zmieni
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
BernArt - Moje zdjęcia
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Ale kto z tutejszego forum i gdzie napisał, że AF tego 1D to poezja.
Druga sprawa, sprzęt już dawno temu przestał być słabym ogniwem.
Trzecia sprawa, no i co z tego?
BernArt - Moje zdjęcia