Przyłączam się do superlatyw dla Twoich zdjęć. Obiecuję że będę tu częściej![]()
Przyłączam się do superlatyw dla Twoich zdjęć. Obiecuję że będę tu częściej![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Światło już nie to było.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Fotki balonowe bardzo mi się podobają. Te tutaj jak i z wątkuZabawa z u43 - ZDJĘCIA.
Mam tylko prośbę, nie wrzucaj przez jakiś czas zdjęć z fisha bo od pewnego czasu mój 9-18 jakiś taki wąski mi się wydajeFajne szkiełko i dobrze z niego korzystasz. Próbowałeś odrybiać te fotki?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Niestety nie mieszkam w Krakowie i nie miałem możliwości wyczekania na zachodzące słońce. Jednakowóż bywam w nim często, więc obiecuję poprawę.
Próbowałem, tylko nie mogę ich zapisać, bo skończył mi się trial PTLens i mam tylko podgląd jak wygląda po korekcji, a instalacja profili do PSE10 mnie przerasta
wariacja na temat 25.
Ostatnio edytowane przez dao ; 19.03.12 o 23:14
Z góry jak to z góry - "Ludzie - jak mrówki, krowy - jak boże krówki, a kurek to nawet nie widać"
Za to 28 - pięknie, prosto (noo... nie do końca) i na temat.
dao - właśnie stałam się fanką Twojego wątku
tak tylko troszkę skomentuję (bo już spać mi sie potwornie chce)
ostatnia koncertowa wrzuta - jak dla mnie super - ale ja tego tematu totalnie nie ogarniam i zrobić podobne zdjęcia to dla mnie rzecz nie do przejścia![]()
ale Kraków z balona fajowski zwłaszcza ten z tej strony
ale ta fota która była w konkursie nizinnym - cudeńko
co prawda ostatecznie nie zagłosowałam - ale i tak wielkie uznanie
bo bardzo mi się podoba![]()
i póki co tyle mych wywodów
I'll be back tu![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Coma - mniut.
Świetne koncertówki. Roguckiego troszkę przeostrzyłeś, ale zdjęcie świetne.