Kolejna Fotka:
Kolejna Fotka:
ladnie GO zagrala, ale chyba koles troche po za GO wyszedl
mimo wszystko pomysl fajny i przyjemna fotka
E-M1 mk II, worek słoików, Lumix GH4 | www.ahojmedia.pl
No nie mow mi, ze jest to jedyne zdjecie, ktore tego dnia na Powazkach zrobiles ;D
Bardzo ladnie zagrales glebia ostrosci, fakt![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
nie no zrobiłem więcej ale jakos nie wyrabiam sie z obrabianiem a i fotki cmentarzy chyba niezbyt sa lubiane. poza tym chyba potraktuję powązki jako naukę kadrowania i szukania światła. W końcu pracujemy na niskich czułościach to walka o światło się przyda, nie?Zamieszczone przez Eddie
Dzięki wszystkim za komenty.
Ps. Eddie dzięki za fotę, pewnie zauważyłeś avatar.
Lej na to co jest popularne. Jesli uwazasz, ze masz fajne zdjecia to je po prostu pokaz. I juz. Reszta sie nie przejmuj. Ja zaraz wrzuce jeszcze kilka z Powazek.
A propos avatara, zauwazylem, ale nie mialem kiedy napisac. W wiekszej rozdzielczosci tez dostaniesz.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
wstawiłem 3 do galerii i mały odzew. może rzeczywiście temat trudny i niezbyt dobrze go pokazałem. co do reszty to chyba muszę założyc inny wątek albo zmienić nazwę tego bo do street to nie pasujeZamieszczone przez Eddie
.
A to moje foty z Powązek. Na spotkaniu, jak już Eddie wspomniał w swoim wątku, głównie rozmawialiśmy zamiast focić. No i odkryłem m42 no i teraz się zacznie
... Wiem, że to nie street ale nie chcę zakładac kolejnego wątku, więc wybaczcie.
no mi srednio cmentarze podchodza, moim zdaniem warto sie tam wybrac gdy zaistnieja odpowiednie warunki pogodowe jak np. mgla, albo jakies fajne przeswity wschodzacego slonca, wtedy mozna by bardzo klimatyczne fotki zrobic, a co do zwyklych ujec detali to jakos do mnie nie przemawiaja
ruszaj na ulice na street jakis![]()
E-M1 mk II, worek słoików, Lumix GH4 | www.ahojmedia.pl
Dzięki za komentarz. już niedługo mam nadzieję wyskoczyć na jakieś street.
pozdr.