I ja się odważyłem wstawić.
I ja się odważyłem wstawić.
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
Dobra! Wystarczy zaskakiwania!Wieczorem zamykam.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Mało nas![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
pstryknąłem parę wracając z sobotniej zmiany ale niestety sprawdziłem EXIF i to już był 22.01
Poziom galerii raczej na tym zyska![]()
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...
NiestetyZimowy do bólu
To zacznij się trochę w tej firmie oszczędzać, do zajechania jeden krok... Co to za wolna sobota która zaczyna się w niedzielna noc?
Wiem , napiszesz, ze był spokój , że nikt nareszcie Ci nie przeszkadzał, ale to się nazywa pracoholizm i można to leczyć , znam to, też tak mam.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
czasem tak coś nagle wpadnie i jest troszkę więcej roboty, czasem jest względny spokój a czasem wrecz nudno
Jakby co to na następnego DITLa zrobię sobie autoportret w łazienkowym lustrzeAh co to będzie za piękny okaz!