Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Camtasia Meny Player will now be closed

  1. #1
    | OlyJedi
    Dołączył
    Sep 2011
    Mieszka w
    .
    Posty
    1.711
    Siła reputacji
    43
    Moja galeria

    Camtasia Meny Player will now be closed

    Do Rzeczpospolitej począwszy od poniedziałku do dzisiaj dodawane były płyty podreczniki na temat Photoshop oraz Adobe Lightroom opracowane przez firme Cyfrografia.pl. Problem jest w tym ,że płyty te nie chca startować i ukazuje sie komunikat jak na załaczonym zdjęciu.
    Pisałem maila do redakcji Cyfrografii ale w zwiazku z chorobą Rafała Olszaka Zespół jest niedostepny.

    Moze ktos mi w tym pomoże. Mój system to Windows 7 Home Premium


    Załącznik 58965

  2. #2
    Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Dołączył
    Aug 2008
    Mieszka w
    Markach
    Posty
    17.404
    Siła reputacji
    284
    Moja galeria

    Odp: Camtasia Meny Player will now be closed

    Jaki format plików? I czemu u Ciebie Camtasia jest domyślną aplikacją do tego typu plików?
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

  3. #3
    | OlyJedi
    Dołączył
    Sep 2011
    Mieszka w
    .
    Posty
    1.711
    Siła reputacji
    43
    Moja galeria

    Odp: Camtasia Meny Player will now be closed

    Nie wiem. Rozmawiałem telefonicznie z facetem z Rzeczpospolitej i mówił ,że niektóre wersje Windowsa mają coś tam zablokowane. Zainstalowałem Camtasie 7.1 i dalej to samo.
    Pliki video sa w formacie QuickTime.
    Załącznik 58973To jest zawartośc płyty

    Do innych nie jest ale tylko do płyt wydanych wspólnie z Cyfrografia.pl. W zeszłym roku tez kupiłem płytę bodaj z Gazetą Prawna i było to samo. Oczywiscie zawartosc opracowała tez Cyfrografia.Pl
    Ostatnio edytowane przez Jasand ; 18.01.12 o 14:00

  4. #4
    Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Dołączył
    Aug 2008
    Mieszka w
    Markach
    Posty
    17.404
    Siła reputacji
    284
    Moja galeria

    Odp: Camtasia Meny Player will now be closed

    Mocno dziwne, QuickTime śmiga i niema z nim problemu. Co camtasia to soft do tworzenia i obróbki wideo, a nie "otwierania" menu płyt.
    Ktoś z tą płytką przedobrzył. Zainstaluj QuickTime powinno ruszyć bez problemu.
    Ehhh ... znowu ktoś się chciał wykazać w Cyfrografii?
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

  5. #5
    | OlyJedi
    Dołączył
    Sep 2011
    Mieszka w
    .
    Posty
    1.711
    Siła reputacji
    43
    Moja galeria

    Odp: Camtasia Meny Player will now be closed

    W pliku instrukcja znalazłem:

    Minimalne wymagania systemowe
    ==============================================
    Wymagania techniczne:
    - Napęd DVD
    - 1 GB pamięci RAM
    - Karta dźwiękowa zgodna ze standardem DirectX
    - w pełni zauktualizowany Windows XP lub nowszy
    - Internet Explorer w wersji 5.5 lub nowszej
    - Kurs nie wymaga instalacji na dysku twardym
    - Aktualna wersja Adobe Flash Player - bezpłatna aktualizacja www.get.adobe.com/pl/flashplayer
    - Aktualna wersja kodeków TSCC - bezpłatna aktualizacja www.techsmith.com/codecs.asp
    Jeden z poniższych programów:
    •Windows Media Player 7
    •Windows Media Player dla systemu Windows XP
    •Windows Media Player seria 9
    •Program Windows Media Player 10
    •Program Windows Media Player 11

    ==============================================
    PROBLEMY Z WINDOWS 7
    ==============================================
    W przypadku problemów
    w systemie Windows 7, należy sprawdzić, że spełnione zostały
    minimalne wymagania techniczne. Jeśli problem mimo to występuje, należy
    eksplorować płytę
    i uruchamiać filmy manualnie - wprost z katalogu Video.
    Do tego celu można użyć na przykład Windows Media Player.
    Analogicznie należy postępować na Mac OS.

    A to łajdaki. Na okładkach płyt takiego zastrzeżenia niema.

    PS Po zainstalowaniu QuickTime'a 7.71 nic sie nie zmieniło.
    PPS W XP płyta chodzi normalnie.
    Ostatnio edytowane przez Jasand ; 18.01.12 o 16:12

  6. #6
    Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Dołączył
    Aug 2008
    Mieszka w
    Markach
    Posty
    17.404
    Siła reputacji
    284
    Moja galeria

    Odp: Camtasia Meny Player will now be closed

    Cytat Zamieszczone przez Jasand Zobacz posta
    W pliku instrukcja znalazłem:

    Minimalne wymagania systemowe
    ==============================================
    Wymagania techniczne:
    /.../
    - Aktualna wersja kodeków TSCC - bezpłatna aktualizacja www.techsmith.com/codecs.asp
    /.../
    No ta wiadomo, każdy kto używa LR pewnie ma Camtasia Studio
    Cytat Zamieszczone przez Jasand Zobacz posta
    ==============================================
    PROBLEMY Z WINDOWS 7
    ==============================================
    /../
    PPS W XP płyta chodzi normalnie.
    Oczywiście nie można było dopracować ... za ciężka praca
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

  7. #7
    | OlyJedi
    Dołączył
    Sep 2011
    Mieszka w
    .
    Posty
    1.711
    Siła reputacji
    43
    Moja galeria

    Odp: Camtasia Meny Player will now be closed

    Cytat Zamieszczone przez Saboor Zobacz posta
    No ta wiadomo, każdy kto używa LR pewnie ma Camtasia Studio

    Która kosztuje w granicach 1kzł.

    Cytat Zamieszczone przez Saboor Zobacz posta
    Oczywiście nie można było dopracować ... za ciężka praca
    Przez chyba dwa lata....

    PS Wszystkie trzy płyty pójda chyba do okrągłego segregatora...

  8. #8
    Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Dołączył
    Sep 2007
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Posty
    10.885
    Siła reputacji
    177
    Moja galeria

    Odp: Camtasia Meny Player will now be closed

    Instalnij sobie VLC.Otworzysz wszystko bez probemu.Nawet jest za darmo i nie potrzebuje systemowych codeckow.

  9. #9
    Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Dołączył
    Aug 2008
    Mieszka w
    Markach
    Posty
    17.404
    Siła reputacji
    284
    Moja galeria

    Odp: Camtasia Meny Player will now be closed

    Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Instalnij sobie VLC.Otworzysz wszystko bez probemu.Nawet jest za darmo i nie potrzebuje systemowych codeckow.
    Zobacz na screeny, ma vlc.To nie z filmami problem a z menu.
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

  10. #10
    Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Dołączył
    Sep 2007
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Posty
    10.885
    Siła reputacji
    177
    Moja galeria

    Odp: Camtasia Meny Player will now be closed

    A na sranie mu meniu.On sie kursic chce.Sie zaraz okaze,ze kodeckow nie ma instalnietych i bedzie wiekszy problem.Bo ktos wyskoczy zeby jakas paczke instalnac i za tydzien dysku braknie niebieski ekran sie ukaze i trza bedzie system stawiac.Dlatego pisze zeby otworzyl bezposrednio VLC-ten ma wszystko w sobie.
    Chociaz jak ktos ma Camtasje i sam tworzy struktury plikow to raczej sprawa coderow i dekoderow i kontenerow w jakich zapisuje jest prosta.

    A tak po prawdzie to jesli jest to DVD z mieniu domowej roboty to wystarczy odtwarzacz ,ktory jest dodawany do kazdej nagrywarki jak kupujemy komputer,np Power DVD,WinDVD.......

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
 
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl

Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.