Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: Sigma 150mm macro

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

Odp: Sigma 150mm macro

Cytat Zamieszczone przez osiem1984 Zobacz posta
    NO tak ale jak już znajdę jakąś ofertę, to jakoś muszę kupić ten produkt od kogoś z Niemiec.. Pozostaje nadzieja, że ten ktoś też zna angielski
    Hmm.No niby tak,ale.Ale jak na zachodzie chcesz cos kupic to nawet jak nic nie powiesz to Cie zrozumieja.Gorzej w druga strone-jak chcesz sprzedac.Dlatego wszyscy doskonale po angielsku,niemiecku i francusku mowimykupujac na urlopach,wycieczkach.....i pielgrzymkach

Ps:znaja angielski,ucza sie go w szkolach.

| OlyJedi Awatar osiem1984
    Mieszka w
    Warszawa (aktualnie Młochów pod Warszawa)
    Siła reputacji
    97
    Moja galeria

Czyli mając 150mm na Olka trzeba się liczyć z brakiem stabilizacji? Trochę szkoda, ale w sumie szkiełko jest dość jasne, a na owady poluje się głównie w czasie dnia, więc nie powinno być problemu. Dzięki Panowie za udzielaną pomoc Może na wiosnę już uda mi się odwdzięczyć jakąś ciekawą fotką zrobioną z wykorzystaniem tego szkiełka.
    Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5

| OlyJedi
    Mieszka w
    Piaseczno
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Czyli mając 150mm na Olka trzeba się liczyć z brakiem stabilizacji?
    Po stopce widzę, że masz E30 i E510 więc z czym problem, że nie ma stabilizacji w obiektywie ?

| OlyJedi Awatar winnetou
    Mieszka w
    Jasło/Rzeszów/ex-3city
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria

Czyli mając 150mm na Olka trzeba się liczyć z brakiem stabilizacji?
    Masz w puszce stabilizacje to po co Ci jeszcze w słoiku? Marne szanse żeby obie zadziały i dały obraz żyleta przy czasie 1s :P

--- edit ---

via ma lepszy refleks
    LRU: #472938 | XMPP winnetou@jabster.pl
    Hołmpejdż | Galerie | "Twórczość" || Free Image Hosting
    E-30 + kilka gratów, brak talentu i światłowstręt

Mieszka w
    Siła reputacji
    97
    Moja galeria

No tak, tak, tak mi się napisało Wycofuję się z tego To ja mam przy okazji pytanie do via praktyczne. Co należy zrobić yb zostać OlyJedi (podobno to daje zniżki przy zakupie w sklepie Olka). Kiedyś spotkałem się z opinią, że trzeba mieć stosowną liczbę postów, etc.. ale Ty jesteś zaprzeczeniem tej reguły Podpowiedz, bo może tam udałoby mi się coś ciekawego kupić.
    Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5

| OlyJedi Awatar nyny
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    201
    Moja galeria

Czyli mając 150mm na Olka trzeba się liczyć z brakiem stabilizacji? Trochę szkoda, ale w sumie szkiełko jest dość jasne, a na owady poluje się głównie w czasie dnia, więc nie powinno być problemu. Dzięki Panowie za udzielaną pomoc Może na wiosnę już uda mi się odwdzięczyć jakąś ciekawą fotką zrobioną z wykorzystaniem tego szkiełka.
    Na olku nie ma problemu bo to co masz w stopce ma stabilizacje
    Ja na Nikonie mam gorzej, chociaz jakos niespecjalnie mi brak stabilizacji przeszkadza

A co zrobic by byc w OJ, udzielac sie na forum i aktywnie uczestniczyc w zyciu klubu

pozdro
    W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
    Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
    Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów

| OlyJedi Awatar romek1967
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    158
    Moja galeria

Co należy zrobić yb zostać OlyJedi
    Ostatnio trzeba było mieć stosowną ilość punktów, 3000 bodajże więc się łapiesz. Napisz do jakiegoś moda/admina z prośbą weryfikacji i włączenie do OJ.

(podobno to daje zniżki przy zakupie w sklepie Olka)
    raczej dostęp do cen OJ, one już są same w sobie zniżkami, i nie w sklepie Olka tylko w saloonie OJ
    Ostatnio edytowane przez romek1967 ; 18.01.12 o 15:33
    The question is: What is a Mahna Mahna?

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria

No tak, tak, tak mi się napisało Wycofuję się z tego To ja mam przy okazji pytanie do via praktyczne. Co należy zrobić yb zostać OlyJedi (podobno to daje zniżki przy zakupie w sklepie Olka). Kiedyś spotkałem się z opinią, że trzeba mieć stosowną liczbę postów, etc.. ale Ty jesteś zaprzeczeniem tej reguły Podpowiedz, bo może tam udałoby mi się coś ciekawego kupić.
    Ale nawet jak zostaniesz OJ to tej sigmy w promocji OJ nie kupisz, bo to Sigma, nie Olek.
    Tak mam tę sigmę i potwierdzam każde słowo o jej wartości.
    oooo

cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

Mieszka w
    Siła reputacji
    97
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    Ale nawet jak zostaniesz OJ to tej sigmy w promocji OJ nie kupisz, bo to Sigma, nie Olek.
    Tak mam tę sigmę i potwierdzam każde słowo o jej wartości.
    oooo

Czemu mi to zrobiłeś?? Chyba nie muszę pisać, jak się czuję po spojrzeniu na to zdjęcie i jak bardzo już chciałbym ją mieć Chyba nie musicie mnie już przekonywać, szkoda tylko, że nie jest trochę tańsza..

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

Czemu mi to zrobiłeś?? Chyba nie muszę pisać, jak się czuję po spojrzeniu na to zdjęcie i jak bardzo już chciałbym ją mieć Chyba nie musicie mnie już przekonywać, szkoda tylko, że nie jest trochę tańsza..

Ach.Ona jest tylko prawie tak ostra jak kity olkowe.Tylko jest wygodniejsza,ciezsza i wieksza.
    Tez moge wstawic z kita takie ze bedziesz wzdychac do niego

A masz,exif chyba jest https://galeria.olympusclub.pl/displ...php?pos=-32667
    Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 18.01.12 o 18:31

Uprawnienia umieszczania postów