Jest kolejny odcinek z nowego sezonu.
"How to Take Portraits With One Flash"
Kai gets challenged to take portraits with modest equipment: a Nikon D3100, 50mm lens and one flash
Thomasso
Jest kolejny odcinek z nowego sezonu.
"How to Take Portraits With One Flash"
Kai gets challenged to take portraits with modest equipment: a Nikon D3100, 50mm lens and one flash
Thomasso
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Aż 'strach się bać' jaki sprzęt zniszczą w tym sezonie..![]()
Pomalują na różowo Nikona D4![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Fajny jest ten kanał. Jakiś czas temu oglądałem na nim mnóstwo filmów, kiedy zastanawiałem się co kupić. Swoją drogą to ma fajne możliwości robienia fajnych street fotosów w Hongkongu.
Mam też jedno pytanie. Kiedyś na ktorymś z for poświęconych fotografii ktoś rzucił linka do strony, gdzie do wyświetlanych zdjęć dołączany był schemat oświetlenia wykorzystany na tym zdjęciu. Wie ktoś może co to może za strona?
www.strobox.com
???
T.
Tak! Dzięki wielkie![]()
Odcinek następny.
"How to Take Photos of Water*"
*We tried fire but that didn't work out.
It sounds boring but watch to see what kind of water shots the DRTV team can come up with in this video.
T.
We tried fire but that didn't work out.
Kiedyś był odcinek "Save Pentax", może nadszedł czas na "Save Kodak"?