Niezłe byłyby jajeczka jakoby to był tak jak nazwa sugeruje OM-DigitalCiekawe czy reaktywacja szkieł OM poprzez digitalizację była by możliwa
- znaczy się mocowania OM
Niezłe byłyby jajeczka jakoby to był tak jak nazwa sugeruje OM-DigitalCiekawe czy reaktywacja szkieł OM poprzez digitalizację była by możliwa
- znaczy się mocowania OM
Prawdziwy esteta patrzy na pliki, zresztą E-PL1 ładny jest, nawiązuje jakoś do Olków C-XXXX, do którym mam sentyment. Mydelniczki nie mają duszy
.
Weź jeszcze wstaw sample, ot. 16 mpix sklejone z kilku i obrobione na Foveona, z wersją softu w exifie 0,7... i podlinkuj na kilku naszych forach. Rumorsy by mieli taki ruch na serwerach, że mogliby pomyśleć, że to atak hakerów![]()
Mało prawdopodobne, ale Olympus potrafił w przeszłości zaskoczyć na plus jak i na minus. W przypadku reaktywacji, oryginalny PEN stał się dawcą nazwy i stylizacji dla nowych E-PEN-ów, a bagnet dostał nowy. Tu raczej będzie podobnie. Pytanie tylko czy mocowanie będzie 4/3 czy m4/3 (raczej to drugie).
m4/3 na 100%
pozdrawiam
Też stawiam na m4/3.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Jeśli bagnet będzie m4/3 to nie spodziewałbym się niczego szczególnego po tej puszcze.
Będzie to, ot kolejny mikrus.
zenada z tym pokazywaniem po kawalku...
naprawde obciach, ze tak powiem czar pryska
jak dla mnie. Niech podadza wszystkie dane
albo spadaja na drzewo. Caly ten tzw
marketing internetowo-forumowo-rumorsowy
przypomina przedszkole.