Kolejne podkręcanie napięcia: http://www.43rumors.com/ft5-sensor-h...ed-in-germany/ pozdrawiam wszystkich
No wiecie, patrząc na stylistykę tego 12-50 to jest ładny i fajnie pasuje do pena ale czy do stylistyki OM?
Chyba że ze stylistyki zostanie tylko nazwa
Może razem z nowym korpusem zaprezentują jakiś inny obiektyw? 25mm f/1.4?
Za bardzo pojechałem? No dobra f/1.8?
W sumie byłoby to miłe i pewnie bardzo dobrze odebrane. Ale w plotkach jakoś nie słychać o takowym lub podobnym szkle.
W końcu w przeszłości (a OM to bądź co bądź przeszłość) wejście nowej serii przyozdabiano wejściem nowego obiektywu, który w dechę wyglądał na nowym sprzęcie. A ostatnio moda się zrobiła na to (Fuji)
/Widząc to co piszą plotkarze to już pożegnałem się z myślą o nowej stałce zaprezentowanej z OM-D/
Ostatnio edytowane przez wulf ; 17.01.12 o 17:31 Powód: olśnienie ;-)
Ciekawe czy HDR oznacza że będą dwie ekspozycje na zdjęcie.
Mnie najbardziej interesuje czy zrobią aby ZD50 szybko ostrzył. Bo to chyba póki co było nierozwiązane.
Niektórym to już od dawna strasznie iskrzy, a dalsze podnoszenie napięcia grozi poważnymi konsekwencjami.
A w temacie, kiedy będzie w OJ.
---------- Post dodany o 16:41 ---------- Poprzedni post był o 16:39 ----------
Obiektywy będą 4/3 a nie m4/3 bo ich nie mam.
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
i 3CCD a każdy w kształcie kwadratu...
To było sprzed wydania E-5 a nie E-3.
Oj... chyba już była dyskutowana na warsztatach olka, które były w krakowie przed e-3.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.