Malutki i ładniutki skubaniec. Będzie się dobrze sprzedawać, ludzie kupują oczami, sentymentami, emocjami. Jeszcze sensowne sample z tego aparatu + m.zd 75/1.8 i nie mam pytań o szczegóły specyfikacji.
Malutki i ładniutki skubaniec. Będzie się dobrze sprzedawać, ludzie kupują oczami, sentymentami, emocjami. Jeszcze sensowne sample z tego aparatu + m.zd 75/1.8 i nie mam pytań o szczegóły specyfikacji.
Interesuje mnie już tylko jedna sprawa, a mianowicie, czy MMF-3 różni się jedynie od MMF-1/2 uszczelnieniem, czy jeszcze czymś innym. Bo w "przeciekach" jakoś cicho sza na temat współpracy E-M5 i obiektywów 4/3.
to jest jedyna istotna rzecz w bebechach OM-D, niestety obawiam się, że odpowiedź jest negatywna, gdyby było lepiej to by to mocno reklamowali, a nie ma ani jednego słowa sugerującego, że obiektywy 4/3 uzyskują coś ponad to co było w penach
różnica jest w uszczelnieniu
Poratujta mój kulejący angielski.
Czy tam w tej specyfikacji jest coś napisane o wyborze punktu AF wzrokiem?
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Nic dziwnego w tym, że chcemy posiadać coś co jest aktualnie "naj" - samochód, komputer, telefon, aparat, rower, motocykl, buty, dżinsy, trampki, motykę, grabie .... Rzecz w tym ile, realnie, taka przewaga w posiadaniu czegoś "naj" przekłada się na osiągane rezultaty.
Jak dla mnie różnica pomiędzy sprzętami sprzed 10 lat, a tymi aktualnie "naj" jest właściwie nieistotna - żadnej rewolucji nie było.
Ostatnia "rewolucyjka" to krzemowe przetworniki obrazu, kolejna będzie jak krzem zostanie wymieniony na coś innego, bo jak na razie, od momentu wynależienia, krzem przechodzi jedynie face lifting, bardziej lub mniej dynamiczny, ale jednak lifting.
Ten przykręcany pierwszy grip ma dodatkowy spust migawki na wybrzuszeniu?
Ciekawe po co.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA