"aniemówiłem"
Wiesz różne rzeczy kupuje się z różnych powodów, G-3 nie podobami się na przykład, nowy korpus ma być szczelny, nie wiemy jak będzie pracował ze szkłami 4/3. W zasadzie to wszystko są pogłoski i plotki.
A gdyby ta ładność była uszczelniona i dużo lepiej współpracowała z 50-200 i 12-60 , to rozważyłbym wydatek tych 2000 PLN więcej. G-3 gwarantuje mi tylko tryb manualny.
Ostatnio edytowane przez apz ; 1.02.12 o 13:23
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
a ta "stara matryca" co jest lepsza w szumach na wysokich iso od ep3 o 1 ev to taki dramat ?
epicure -masz pamięć dobrą ale krótką -sam niedawno rzucałeś się w oczy i uszy (teraz również ale "z prądem") a "zapalczywość" to małe słowo jak się czytało te eseje o "nieodstępowaniu tak bardzo..." e-30 itd. itp. Więc daruj sobie bardzo proszę -internet wszystko przyjmie ale pechowo > nie "zapomni"
Ja zawsze byłem zapaleńcem jak się do czegoś napaliłem.
Wszystko wskazuje że płomyk zgaśnie już 8mego.
Jeśli kanon mógł pójść po rozum do głowy (matryca G1X) a olympus wciąż ładować będzie "resztki magazynowe" Panasonica to i zapał nie pomoże.
Ocz, to wszystko JEŚLI... -choć tyle razy to już przerabialiśmy...
Ostatnio edytowane przez mynameisnobody ; 1.02.12 o 14:22