No dobra, ale wyraźnie napisałem, że chodzi mi o porównanie. Czyli dwa chociażby zbliżone zdjęcia, na których można zobaczyć różnicę. Bo ta fotka jeszcze nie dowodzi, że nie da się tego zrobić jakimkolwiek nowszym Olympusem.
No dobra, ale wyraźnie napisałem, że chodzi mi o porównanie. Czyli dwa chociażby zbliżone zdjęcia, na których można zobaczyć różnicę. Bo ta fotka jeszcze nie dowodzi, że nie da się tego zrobić jakimkolwiek nowszym Olympusem.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
kurfa!... nie mam słów
weź se do ręki e1,300,500,400 ,idź na balkon -postaw doniczkę i se porównuj -ja to mam za sobą a wnioski se wydestylowałem.
Grochem o ścianę rzucać nie będę.
END OF STORY
Ostatnio edytowane przez mynameisnobody ; 31.01.12 o 13:45
Trochę już widać
Ty to potrafisz przekonać...
Trochę to szkiełko jakieś takie przekręcone i w dodatku inne od poprzedniego. Tak "se" zauważyłem.
Nie chcę PSuć zabawy ale obawiam się, że tfórcatego dzieła, nie widział nawet tych Penów, które są już na rynku od dłuższego czasu. Nie można tak zamocować, ani nawet dołożyć do body 20/1.7 Panasa (to szkło jest powyżej, jak na zdjęciu) - bagnet nie puści, na górze powinna być czerwona kropka, tu jest do góry "nogami", tak się nie da...
Szkło to lipa, ale sama puszka wygląda wiarygodnie.
A gdzie się podział napis "E-cośtam"? Był obok kółka nastaw.
Robi się stylizowane E-4xx ...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro