Nie zapominajmy, że to typowy kompakt. Na długim końcu i tak by się nie zbliżył do porządnej portretówki, za to na szerokim jest dość jasno, w pomieszczeniach z pewnością się ta jasność przyda.
Nie zapominajmy, że to typowy kompakt. Na długim końcu i tak by się nie zbliżył do porządnej portretówki, za to na szerokim jest dość jasno, w pomieszczeniach z pewnością się ta jasność przyda.
Zrobi Oly porządne body m4/3 z wizjerem i będzie to samo. Już po porównaniu z Panasem widać, że małe to to nie jest a możliwości zmiany szkieł nie ma. IMHO ta premiera wpłynie bardzo mobilizująco na konkurencje czyli dobrze dla nas.
pozdrawiam
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Jak nie jestem miłośnikiem Canona to ten aparacik mi się podoba, szkoda tylko że nie ma ekw. 24 na krótkim końcu. Słabe światło - to cóż, ostatnio to standard. I tak jest lepiej bo zaczyna się od 2,8 a w m4/3 wszystkie jak na razie zoomy są od 3,5.
Brak wymiennych obiektywów - w pewnych zastosowaniach nie jest wadą.
Reklama z yt:
Ostatnio edytowane przez Ar2 ; 9.01.12 o 21:22
Po 1. Nie podoba mi się wizualnie
Po 2. Przy tej cenie jestem wstanie złożyć całkiem fajny Nex/m4/3/NX Kit
Po 3. Matryca pewnie będzie lepsza on aktualnych m4/3 ale na 100% będzie gorsza od nexa 5n
Po 4. KOCHAM FUJI X PRO 1 :P
E-M5/7-14/12-40/40-150/45/17/7,5samyang
Witam !
Fajnie ze Canon wprowadza do swoich kompaktow sensory 4/3.
Czytalem specyfikacje ale nie zauwazylem aby ten aparat filmowal w trybie 50i ?
Pozdrawiam
Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak
to dopiero początek, jeszcze canon namiesza ze swoją większa matryca od v1 nikona, mogą zrezygnować z wymiennych obiektywów ,które nadal są drogie, za to wypuszcza serje power shotów z rożnymi obiektywami