https://www.dropbox.com/sh/1i2jy7js1vryer5/INa0qzXQhy
katalog z rafami.
https://www.dropbox.com/sh/1i2jy7js1vryer5/INa0qzXQhy
katalog z rafami.
Sapphiron,
Zrobiles blad wg mnie, powinienes pokazac jakies fajnie zrobione foty z fajnymi dziewczynami i opisac swoje wrazenia na temat puszki porownujac ja np do swojego sprzetu, ktorego uzywasz na codzien, wierz mi nikt by nie narzekal, a ze sample nie takie, expozycja nie taka, kadry nie takie.
Mnie osobiscie nie interesuje ogladanie kolejnej sceny poprzez wszystkie iso, ktora nic nie wnosi do tematu. Zostaw te sprawy dla szumofobow i testerow MTFow, a daj tym co fotografuja jakies konkretne info, nawet jesli jestes pod wielkim wrazeniem puszki, w co moge uwierzyc i co moge zrozumiec.
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Możliwe że Janeczku masz rację, ale mimo wszystko zdjęcia z sesji też nie były za dobrze odebrane![]()
A ja dziekuję Sapphironowi własnie za te nocne zdjęcia. Mnie nie interesuja zdjęcia, które są wymuskane z użyciem statywu i dodatkowo obrobione. Szczerze mam wrażenie, że i owszem obrazki z X-Pro1 są lepsze od tych z OM-D ale tylko wtedy gdy są robione w "sterylnych" warunkach (studio lub statyw). Jak oglądam zdjęcia nocne "normalnych" użytkowników to mam nieodparte wrażenie, że te z OM-D są po prostu lepsze. A większość zdjęć będę robić z ręki...
Sapphiron - więcej dystansu do siebie i mniej się przejmuj tym co ludzie piszą![]()
A ode mnie film
oraz na YT:
Co mogę powiedzieć? No kręci filmy... I tyle, jeśli chodzi o moje zainteresowanie tą funkcjonalnością![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Współczesne małpki też kręcą filmy.![]()
Jednak do filmów zdecydowanie wolę omd, sam dźwięk bardziej mi się podoba (nie mówiąc o stabilizacji) choć to gusta już.. Fuji to przede wszystkim zdjęcia i kolory w nich zawarte i pod tym kątem trzeba na niego patrzeć. Piszę to jako były właściciel x100.![]()
mi osobiście obraz się podoba. Szczególnie wiedząc że było to robione w małym pokoiku z jeszcze mniejszym oknem i dwoma kinkietami z żarówkami 20W...
Głos - no niestety cóż poradzić. W tłumionym studio lepiej by to wyszło, ale nie zawsze się ma do niego dostęp![]()