a czy ja gdzieś napisałem że magiczna tylko tak umie? czy napisałem że zdjęcie jest super?
Człeniu strzel sobie baranka ze ścianą i przestań dopowiadać rzeczy których nie ma bo pozbawiasz ludzi chęci do dzielenia się spostrzeżeniami...
a czy ja gdzieś napisałem że magiczna tylko tak umie? czy napisałem że zdjęcie jest super?
Człeniu strzel sobie baranka ze ścianą i przestań dopowiadać rzeczy których nie ma bo pozbawiasz ludzi chęci do dzielenia się spostrzeżeniami...
Sapphiron,
Patrze na pierwsze zdjecie i widze, ze dziewczyne chyba pobiles, dawno sie tak nie ubawilem ale zeby od razu po oczach bic?
W zasadzie najwazniejsza informacja, ze poprawili AF, obrazkow sa tysiace w sieci i o to jestem spokojny.
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
pobiłem? wtf?
Wiesz Sapphiron, my byśmy chcieli zobaczyć w przykładowych zdjęciach gdzie jest granica możliwość aparatu. Dla jasności - ta granica od pozytywnej strony, czyli na ile aparat umożliwia robienie dobrych zdjęć. Ten ostatni trójpak to raczej pokazuje jak można spieprzyć zdjęcia. i teraz mam (i pewnie nie tylko ja) zagwozdkę - czy nic więcej się z tego aparatu nie wyciągnie czy też fotograf się nie przyłożył...
W tym sensie, pytanie tymczasowy_'ego o prowokację jest jak najbardziej na miejscu
Janie, zdawało mi się że dość dobrze napisałem że zdjęcia są ze spaceru. Inaczej by wyglądały jakbym miał czas a nie pstrykał podczas przejścia z koncertu na przystanek![]()
Sapphiron,
wez sie chlopie rozepnij, bo ty ciagle spiety chodzisz, zartow nie rozumiesz? popatrz na zdjecie i potem juz Sherlock....
Chlopaki,
zejdzie z goscia, ewidentnie dostal cacuszko, zaswiecily mu sie oczy i jak mowil jest woow.. czego sie goscia czepiacie, jaki fotograf takie zdjecia no i co... no...
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
To też jest zdjęcie ze spaceru, podczas przejścia z knajpy do hotelu
http://i.minus.com/i4JwlnHcASMKW.jpg
Tyle, że pstryknięte małpką LX5.
Hmm... Mnie to FuFu nie interesuje, za droga zabawka. Ale te JPGi wrzucone ostatnio przez Sapphirona wyglądają tragicznie (jak na taką drogą zabawkę). Daj RAWy albo przymknij trochę szkło (bo czasy z EXIFów raczej nie powinny rozmycia z powodu poruszenia powodować - druga fotka zdaje się) bo nie wiadomo czy to wina operatora, body-szkła czy silnika jpg. Jeżeli nie operatora to płacimy "tylko" za lans, i "FuFowość" (która swoją drogą mi się podoba).
Ostatnio edytowane przez Moominek ; 20.09.12 o 15:03
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."
tak wina operatora. przepraszam, dobranoc...